Една от първите изгонени във втория сезон на Ергенът“ е

...
Една от първите изгонени във втория сезон на Ергенът“ е
Коментари Харесай

Гущерови създадоха чудовището Теодора, от която зрителите на „Ергенът“ щяха да повърнат!

Една от първите изгонени във втория сезон на „ Ергенът “ е персоналната бавачка на децата на Християн и Светлана Гущерови. Теодора е единствено на 19 година, само че въобще не се хареса на феновете, които я разказват като безпределно злобна и елементарна.

Теди налетя да бие Мони от Варна и това постави завършек на присъединяване и в „ Ергенът “. Евгени не трепна да не й даде роза.

Отвратителното държание на Теди има своето пояснение. Очевидно е, че възпитанието на родителите тук го няма. Има и нещо друго, а то е, че от напълно дребна, още като ученичка, тя е била затрупвана от пари.

Гущерови й заплащат постоянна заплата. Такава, която доста малко зрели хора получават, а какво остава една тийнейджърка.

Това безусловно е разлигавило студентката по „ Право “. Не е обикновено 19-годишно момиче да носи часовник „ Ролекс “ и гривна „ Картие “, които общо са на стойност към 21 000 евро. Като прибавим и останалото, единствено по ръцете си Теодора има бижута на обща стойност от 29 000 евро (58 000 лева.).

Всичко това е предиздвикало младата девойкаф да се самозабрави. Освен това тя е и персонална другарка на Светлана Гущерова, въпреки двете да имат 16 години разлика. Можем да предположим, че виждайки по какъв начин нейната другарка си е хванала противоположен тулуп за пари, и Теодора ще желае да направи същото, което към този момент е цялостна деградация.

Инфо: Уикенд

Тагове: Теодора от Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР