Една от основните ни цели е изграждането на интегрирана екосистема,

...
Една от основните ни цели е изграждането на интегрирана екосистема,
Коментари Харесай

Индустрията вече не е предвидима

Една от главните ни цели е построяването на интегрирана екосистема, която да предлага на нашите клиенти освен това от „ просто застраховка “, споделя Цветелина Михайлова, член на Съвета на шефовете и изпълнителен шеф на ЗК „ Аксиом “ АД . Присъединява се към екипа на компанията през май 2022 година Професионалното ѝ развиване започва в ЗПАД „ Булстрад “ през 1997 година Впоследствие заема разнообразни управителни длъжности в ХДИ „ Застраховане “, „ Токуда Здравно обезпечаване “ и „ България Иншурънс “. Магистър е по обезпечаване и обезпечаване и осигурителен мениджмънт.

ЗК „ Аксиом “ АД оперира на застрахователния пазар от 1997 година, предоставяйки необятен набор застрахователни артикули и услуги по всички линии бизнес в Общото обезпечаване за корпоративни и самостоятелни клиенти – здравни застраховки, имуществени, злополуки, отговорности, гаранции, застраховки за пътешестване и други През 2022 година компанията осъществя 129% растеж на брутния премиен доход и закупи правото за осъществяване на застрахователна активност при изискванията на независимост на даване на услуги на територията на страни – членки на Европейски Съюз.

- Госпожо Михайлова, каква е общата картина на застрахователния пазар у нас сега – кои са най-търсените застраховки и кои остават в периферията на българския консуматор?
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР