Една от основните групи на феновете на Интер ще раздаде

...
Една от основните групи на феновете на Интер ще раздаде
Коментари Харесай

Феновете на Интер готвят ад за Лукаку на Меаца

Една от главните групи на почитателите на Интер ще раздаде 50 000 свирки на публиката за турнирния мач сред " нерадзурите " и Рома в края на октомври, с цел да бъде посрещнат белгийския национал Ромелу Лукаку, който е упрекнат, че е предал клуба от Милано, оповестява “АФП.

" Денят на най-неприятното завръщане наближава, дано създадем всичко, с цел да бъдем подготвени ", написаха от групировката Curva Nord.

" 29 октомври е ден, който би трябвало да отбележим в алено, с цел да изразим отвращението си към този, който ни обърна тил по най-долния метод ", написаха още почитателите, без за нито един миг да загатват името на Лукаку.

" Преди мача с Рома ще раздадем 50 000 свирки, с цел да ги използваме всякога, когато този, който съобщи нашата фланелка, допре топката ", продължава текстът.

30-годишният Лукаку изкара сезон 2022-23 в Интер, с който приключи на трето място в Серия А, завоюва Купата на Италия и взе участие на финала на Шампионската лига, изгубен от Манчестър Сити. Интер искаше да го притегли, само че той се върна в Челси. Когато мениджърът Маурисио Почетино му съобщи, че няма да различа на него, белгиецът бързо одобри офертата за наем на Рома. Лукаку е вкарал 6 гола в 8 мача за Рома във всички шампионати.

След осмия кръг в Серия А Интер е водач с 18 точки, а Рома е на 13-о място с 8. Двата тима ще се срещнат на 29 октомври на " Сан Сиро ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР