Една от основните фигури в състава на Хайдук (Сплит) през

...
Една от основните фигури в състава на Хайдук (Сплит) през
Коментари Харесай

Вратарят на Хайдук: Дано вкараме много голове на Славия

Една от главните фигури в състава на Хайдук (Сплит) през предходната акция - вратарят Данте Стипица, напусна и се причисли към ЦСКА това лято. Той отхвърли да възобнови контракта си.

Хърватите започнаха да постановат младия Карло Летица, само че той бе продаден на Брюж.

Така старши треньорът Копич трябваше да притегля не един, а двама вратари. От ЧФР Клуж пристигна Томислав Дука, а чартърен от италианския Палермо бе взет младият Йосип Посавец (22 г.).

Вчера той даде изявление пред уеб страницата на клуба. " Не остана време до първия ни формален мач. Готови сме за началото. Постигнахме положителни резултати по време на подготовката. Но не се заблуждаваме, че сме създали нещо велико в тях - едно са контролите, а друго формалните дуели. И въпреки всичко се надяваме, че това, което свършихме като работа, ще бъде като вятър в крилата ни ".

" Готови сме за Славия, имаме вяра в себе си и се надявам, че ще потвърдим всичко това в идния мач. Това, че вкарахме доста голове в контролите и в това време допуснахме малко, приказва, че сме работили добре. Дано по този начин бъде и против Славия. Отборът ни наподобява устойчиво. Уверен съм, че ще издържим първия тест ", показа стражът.

 Момчил Цветанов и Милен Гамаков са под въпрос за визитата на Хайдук (Сплит)
Чико и Гамаков са под въпрос за визитата на Хайдук

Дуото е с травми след мача с Берое
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР