Една от очакваните връзки в уеб риалитито Къщата на инфлуенсърите

...
Една от очакваните връзки в уеб риалитито Къщата на инфлуенсърите
Коментари Харесай

Не са само Стела и Сандев! Звездни свалки в "Къщата на инфлуенсърите"

Една от предстоящите връзки в уеб риалитито " Къщата на инфлуенсърите " е тази на Стела и Сандев. Двамата към този момент демонстрираха непосредственост, а какво се случи под завивките в *онзи* епизод, си остава единствено под завивките. 

Но, става известно, свалките са зад всеки ъгъл в Къщата. В следващия епизод на риалитито видяхме близостта сред Крис Ненков и Ева да се задълбочава, само че не са единствено те! Боян и Ваня също демонстрираха непосредственост и подобие, само че дали е единствено другарство или освен това, евентуално скоро ще разберем.

Виж още: Доспат ѝ е Дисни: Елвира от " Ергенът " заживя втори живот с гаджето 

Иначе в следващия епизод на Къщата видяхме и следващата загадка задача. В нея Виктория Капитонова благодарение на Ева трябваше да откраднат и скрият всички запалки. Това изнерви пушачите, като се стигна до грозни обети. " Ако някой ми е бръкнал в чантата, да почине от рак ", сподели Николас, откакто Ева отмъкна от чантата му запалка.

Стела също се изнерви и се закани да скрие кучето на Виктория. Всичко това беше меко казано необичайно, тъй като точно Стела беше с загадка задача единствено дни по-рано и някак си се чака, че би влезнала в обувките на някой сътрудник инфлуенсър с загадка задача. Който и да е той.

Виж още: Самочувствие не ѝ липсва: Дениз Хайрула съобщи, че е супер секси и без силикон

Съвсем скоро инфлуенсърите ще би трябвало да изгонят и първия участник след номинации. Като че ли най-заплашен се усеща Крис, който нееднократно изясни пред разнообразни групички, че се е опитал да бъде добър, благ и разговорлив с всички. 

Изображение: https://www.instagram.com/victoriakapitonova/
https://www.instagram.com/boyantodorov/
https://www.instagram.com/stela.pavlova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР