Една от новостите за модела са матричните LED фарове, които

...
Една от новостите за модела са матричните LED фарове, които
Коментари Харесай

Серийни LED фарове за новия Tiguan на VW!

Една от новостите за модела са матричните LED фарове, които се интегрират за първи път в кросоувъра Tiguan. Новата система се назовава IQ.LIGHT и посредством нея Tiguan към този момент употребява идващия постепенен стадий в региона на автомобилните светлини – матричната LED система.

В сходна форма тази система на предните светлини бе употребена за първи път от марката Volkswagen в модела Touareg - по-големият другар на Tiguan. Следвайки неговите стъпки, модерните фарове бяха внедрени при Passat и Golf, а новият Tiguan е четвъртият модел на марката Volkswagen с тази матрична LED система.
 Серийни LED фарове за новия Tiguan на VW!

Интересното при системата е, че във всеки от фаровете се употребява матричен модул от 24 светодиода, който може да сътвори разнообразни гъвкави и интерактивни светлинни функционалности, които доста усъвършенстват осветяването на пътното платно и сигурността и могат да се прожектират върху пътната настилка.

Друга оригиналност при Tiguan е динамичната анимация на LED мигачите, интегрирани в модула на матричните фарове IQ.LIGHT LED. Светодиодните задни светлини също са актуализирани, като при върховите версии на оборудването те също включват анимирана функционалност на мигачите. Нов е и поразителният образен резултат, който основава превключването сред функционалностите на задните габаритни светлини и спирачните светлини.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР