Една от новите моми влезли в шоуто да се бият

...
Една от новите моми влезли в шоуто да се бият
Коментари Харесай

Грозен сеир в „Ергенът”: Психоложката Христиана така се напи, че възмути и публиката и екипа

Една от новите моми влезнали в шоуто да се бият за сърцето на новия ерген Алек се изложи още на старта на шоуто. На купона Христиана, която се показа като учебна психоложка не спря д подвига чашите с вино през цялата вечер и това очевидно се отрази на трезвеното й положение. Момата по този начин се напи, че се чуваше единствено нейния глас и несвързаните й излияния.

Госпожица Манова не помни всичките си задръжки и се скара с провъзгласилата се за принцеса Теа.Станала от нападателна още по-агресивна с помощта на изпития алкохол реши да си изкара нервите на считаната за най-еротична кокона.

„ Ще те заапя по-късно! ”, сподели й Хриси, като заваляше думите. А Теа й отвърна: ”Ти си ми под равнището, няма да беседвам с теб! ”

Но разногласието сред госпожиците не свърши до тук и продължиха да се заяждат: ”Ще те схрускам с парцалите!, заплаши принцесата детската психоложка.

Какво ли щеше да се случи до края на коктейла в случай че от  екипа на шоуто в случай че не я бяха повикали и предизвестили, че ще я изгонят за пиянско държание.

Зрителите на „ Ергенът ” възмутени до краен лимит и пишат в обществената мрежа: ”Тази жена би трябвало първо да излекува своите контузии! Поведението й е на доста печален и трагичен човек …Избрала си е допустимо най-лошата маска за пред другите и най-много за себе си. Човек с такова поведениене не трябва да се позволява до деца, които страдат така и така. И то в такава сензитивна  възраст, в която срещите с всеки човек оставят своя отпечатък … Тя въплъщава цялата селения и дивотия на провинцията ”, „ Срам за професията…Срам за това, че ще я гледат и деца!Срам за тази невъзпитана жена! ”, възмущават се те.

Автор:Бг през днешния ден

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР