Една от най-затрогващите и емблематични песни Облаче ле бяло“, символ

...
Една от най-затрогващите и емблематични песни Облаче ле бяло“, символ
Коментари Харесай

Родно и свидно: Наш тираджия разплака хиляди българи и македонци с изпълнението си на една от най-затрогващите песни

Една от най-затрогващите и емблематични песни „ Облаче ле бяло “, знак на безконечната носталгия по всичко родно и свидно, отекна в кабина на тир. Шофьорът с меден глас и доста възприятие пресъздава песента по извънредно въздействащ метод. Видеото от осъществяването е снимано преди година, само че в този момент още веднъж набра скорост в обществените мрежи, обиколи всички канали и разплака десетки хиляди българи и македонци.

Тираджията в действителност извършва „ Облаче ле бяло “ по авторовия текст на Ран Босилек, само че в македонски вид с оркестров аранжимент.

Посланията на песента от десетилетия сплотяват тъгата и носталгията на българските емигранти и мелодията е неразделна част от всички сбирки на нашенци в чужбина.

Да си на път през най-малко две трети от година е тежка професионална орис. Самотните водачи тъжат по фамилиите си и родните си земи, а явно песните оказват помощ да претърпяват по-лесно тягостните дни на шосето.

Това се потвърждава и от красивата камионджийка Людмила, която поздрави от пътя всички свои сътрудници с песента на Цеца „ Трепни “. Гласът ѝ на славей обаче бе позабравен към активността ѝ на дилър на дрога в Пловдив.


Източник: trafficnews.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР