Една от най-запомнящите се участнички в последния епизод на Гласът

...
Една от най-запомнящите се участнички в последния епизод на Гласът
Коментари Харесай

Мариела Петрова проби със здрав се*с

Една от най-запомнящите се участнички в последния епизод на „ Гласът на България “, бе Мариела Петрова, която преди години проби в „ Star Academy “ със здрав се-с пред камерите. 

Преди да трогне фенове и жури с гласа си, тя ги раздруса с историята за развода си и битката за настойничество над двете й деца.

Звездата й изгря през 2005 година в позабравеното към този момент от всички риалити на Нова тв „ Star Academy “, след което стана беквокалистка на Васил Найденов. Работила е с Дони и Дани Милев, а няколко следващи години пее на круизни кораби. 

Има двама синове  Антоан и Андриян. Разделена е с татко им като връзките сред тях са повече от буреносни. Споделя, че след присъединяване й в риалитито животът й се преобразил за една вечер и това не й се отразило добре. Именно около музиката срещнала бащата на синовете си и нещата посред им се случили стремително. 

През 2010 година се появил на бял свят огромният й наследник Антоан, а пет години по-късно и Андриян. Двамата с мъжа й стартират да работят по кораби, само че тя не се усеща удобно във връзката им. През 2019 година нещата ескалирали. Стигнало се до полиция, юристи, съд…, че даже и до Агенция за протекция на детето.

Същевременно някогашният й брачен партньор разяснява представянето й във ФБ страницата на „ Гласът на България “. Според изказванията му, тя го изоставила, тъй като я хванал с ухажор. Голяма част от феновете обаче му скочиха поради грозните думи. Според тях той не може да елементарни на някогашната си половинка, че го е зарязала. Някои от мненията са в нейна отбрана, до момента в който други са на страната на изоставения брачен партньор.

Една от дамите, която явно е осведомена със фамилната история я дефинира като извънредно безочлива, безсрамна и нагла. 
Певицата пък твърди, че проблемите й с някогашния (Тишо) към момента не са завършили напълно, само че се пробва да гради живота си, търсейки най-хубавото. Вече има и нова връзка.

При все, че към днешна дата Мариела Петрова бяга от скандалната популярност, преди повече от 17 години стана известна като разкрепостена госпожица, отдала се на креватни милувки пред камерите в къщата на „ Star Academy “. По-паметливите си спомнят, че тя въобще не се посвени от камерите и даже не изключи осветлението, отдавайки се на Даниел.

Сякаш това не беше задоволително, а откакто излезе от формата, изгря и на корицата на списание „ Плейбой “. Към днешна дата не се гордее с този си интервал и се пробва да оправдае изцепките с младостта си. след повече от 17 години тя е подготвена за ново начало като за задачата би трябвало някак си да скъса със скандалната й популярност.
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР