Една от най-забележителните актуализации на рестайлинг версията на Audi Q5

...
Една от най-забележителните актуализации на рестайлинг версията на Audi Q5
Коментари Харесай

Нови функции за задните светлини на Audi-тата

Една от най-забележителните актуализации на рестайлинг версията на Audi Q5 са OLED задните светлини с опция за персонализация. Собственикът може да избере своя модел, като сътвори собствен личен „ светлинен автограф “. И производителят споделя, че това е единствено началото.

Сега " стопът " се състои от три блока, всеки с по шест обособени детайла. Конфигурацията може да се трансформира в придвижване според от режима на шофиране, а когато друго транспортно средство се доближава сериозно откъм гърба, всички секции автоматизирано ще светнат.

В бъдеще задното осветяване ще включва над 60 OLED сегмента, които освен ще разширят вариативността на дизайна, само че и ще вкарат нови функционалности. Например, автомобил Audi ще може да предизвести другите участници в придвижването за ненадейно запушване или други проблеми на пътя.

В допълнение към увеличението на броя на диодите, в дизайна ще бъдат въведени гъвкави детайли за основаване на триизмерни светлинни резултати. Според Стефан Берлиц, началник на отдел за осветяване в Audi, OLED светлините към този момент няма да бъдат единствено детайл от дизайна и системите за сигурност.

„ Използването на технологията за осветяване се трансформира. Тя се трансформира в средство за връзка и затова получава обществен и прочувствен съставен елемент “, споделя инженерът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР