Eдна от най-влиятелните групи в историята на рока идва за

...
Eдна от най-влиятелните групи в историята на рока идва за
Коментари Харесай

Deep Purple идват за Midalidare Rock In The Wine Valley 2024

Eдна от най-влиятелните групи в историята на рока идва за четвъртото издание на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley 2024, което ще се организира сред 12 и 14 юли. Първият хедлайнер за 2024-а са легендите от Deep Purple, които ще свирят на 14 юли, неделя.

Няма задоволително суперлативи, с цел да се оцени по достолепие приносът на Deep Purple към рок музиката. Продали повече от 100 милиона албума и пълнили международни арени в продължение на десетилетия, не е чудно, че авторитетната английска радиостанция Planet Rock разгласи групата за " петата най-влиятелна група в историята ".

На Световните музикални награди през 2008 година групата получи и премията " Легенда ", а през 2016 година беше включена в „ Залата на славата “ на рокендрола. Deep Purple в действителност са " рок кралски особи “, а албумът им " Made In Japan " е всеобщо признат като един от най-важните и авторитетни концертни албуми на всички времена.

Известна като една от най-трудолюбивите групи в историята, Deep Purple не престават да издават албуми №1 и да вършат международни турнета от основаването си през 1968 година насам без особена отмора. През 2007 година (почти 40 години след основаването си) групата изнася 40 концерта във Франция и продължава да прекарва огромна част от годината си на път, разпродавайки арени по целия свят.

От през днешния ден в продажба са и стеснен брой еднодневни билети за деня на Deep Purple, 14 юли. Те са на цена от 120 лв.. След като се изчерпят няма да бъдат пускани повече еднодневни билети за деня.

На Midalidare Rock In The Wine Valley 2024 чакаме Иън Гилън, Роджър Глоувър, Иън Пейс, Дон Ейри и Саймън Макбрайд да затвърдят своя именит статус.

Цени на билетите:

- Тридневен билет – 180 лева

- Еднодневен билет за 14 юли, с хедлайнер Deep Purple – 120 лева

Midalidare Rock In The Wine Valley от 12 до 14 юли 2024 година Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна.

Деца до 12 години влизат без билет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР