Една от най-вкусните храни за кулинарията и сърцата ни е

...
Една от най-вкусните храни за кулинарията и сърцата ни е
Коментари Харесай

Празнуваме седмицата на сиренето

Една от най-вкусните храни за кулинарията и сърцата ни е на респект тази седмица, считана от кулинарите по целия свят за седмицата на сиренето.

От скучни ястия до гурме специалитети, сиренето прави всичко по-добро и по вкусно. 52% от американците имат вяра, че сирената са взаимозаменяеми в предписания, а 28% споделят, че включват сирена, тъй като желаят да опитват с другите аромати, които предлага сиренето, оповестяват от foodpanda.

Знаете ли, че?
Сиренето е основано преди 4 хиляди години - инцидентно.Отнема 10 л. мляко, с цел да се направи единствено 1 кг. сирене.Над 25% от сиренето в Съединени американски щати се създава в Уисконсин (останалата част е най-вече от Калифорния, Айдахо и Ню Йорк).Някои сирена са противозаконни в Съединените щати.Френските сирена са най-популярните в света.Кредитната банка на Италия взима сирене " Пармезан " от локални производители в подмяна на ниски заеми. " Дупките " в швейцарското сирене до неотдавна са обсъждани като симптом на несъвършенство.Филаделфийското кремообразно сирене е кръстено на село в Ню Йорк, а не в известния град Пенсилвания.КОнсумацията на сирене Гауда съставлява повече от половината от международното ползване на сирене.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР