Една от най-вълнуващите кино новини през последните месеци е завръщането

...
Една от най-вълнуващите кино новини през последните месеци е завръщането
Коментари Харесай

Ще има ли нова част на “Бандата на Оушън с Брад Пит и Джордж Клуни

Една от най-вълнуващите кино вести през последните месеци е завръщането на Брад Пит и Джордж Клуни дружно на екран след цели 16 години. След като последно ги гледахме в " Изгори след прочитане ", ни остава да изчакаме още напълно малко, до момента в който ги забележим във " Вълци единаци ".
 Наистина ли Джордж Клуни и Брад Пит са получили по 35 милиона за
Наистина ли Джордж Клуни и Брад Пит са получили по 35 милиона за " Вълци единаци "

Клуни разяснява изказванията

Дългоочакваната премиера е на 20 септември, а в това време научаваме, че двамата артисти може да се съберат и за още един филм дружно.

Според Deadline  ще си партнират още веднъж в идна нова част на " Бандата на Оушън ". Първият филм от 2001 година зададе началото на поредност, която събра двамата артисти за последно в " Бандата на Оушън " от 2007 година

Сега, 17 години по-късно, към този момент се приказва и за още една част. По информация на изданието  ще вземат участие, а за режисьор се спряга Едуард Бергер. Името му свързваме с филми като " На западния фронт нищо ново ", награден с четири Оскара, както и идния през ноември " Конклав ".

Новият му филм ни води в сърцето на Ватикана, където след гибелта на папата назрява скандал, който светът не чака. В основната роля е Ралф Файнс, а в актьорския състав влизат също Станли Тучи, Джон Литгоу и Изабела Роселини.

" Конклав " към този момент е представян пред аудитория, като съгласно възторжените реакции се чака да бъде един от претендентите за Оскар за най-хубав филм. Филмът ще бъде показан и на филмовия фестивал в Торонто, който се организира сред 6 и 15 септември.
 Брад Пит и Инес де Рамон дружно с Джордж и Амал Клуни - всички погледи в тях във Венеция
Брад Пит и Инес де Рамон дружно с Джордж и Амал Клуни - всички погледи в тях във Венеция

Половинките на " Вълци(те) единаци "

Ако Едуард Бергер фактически режисира идната част на " Бандата на Оушън ", това ще е първият филм от франчайза, който няма да бъде под режисурата на Стивън Содърбърг. А дали ще се завърнат също Мат Деймън и Кейси Афлек, към момента не е ясно.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР