Една от най-важните вещи на съвременния човек е портмонето. Първоначално

...
Една от най-важните вещи на съвременния човек е портмонето. Първоначално
Коментари Харесай

ПЕТ предмета-магнити за бедността, които всички държим в портмонето си, а после ревем, че нямаме пари!

Една от най-важните движимости на актуалния човек е портмонето. Първоначално предопределено за предпазване на монети и банкноти, през днешния ден можем да открием в него какво ли не – през разнообразни банкови и други карти, сантиментални фотоси, бележки за ток и парно, до нелепи амулети, за които си мислим, че носят шанс.

Всъщност точно фактът, че не използваме портфейла си по предопределение, съгласно езотериците води до безпаричие. От позиция на езотериката има избрани движимости, които въздействат отрицателно на паричната сила.

И по тази причина те не би трябвало да се слагат в портмонето. За да не останете без пари и да не загубите шанс в бизнеса, при никакви условия не би трябвало да се съхранява в портфейла си следните движимости:

Документи 

Наличието на сходни движимости в портфейла пречи на свободното протичане на потока на паричната сила. Това значи, че скоро ще би трябвало или да се сбогувате с открития спокоен живот, или да потърсите по-подходящо място за предпазване на значими документи.

 портфейл с икони

Икони

Много хора носят дребна икона в портмонето си. Но това е погрешно. В портфейла не би трябвало да се слагат и молебствия, отпечатани на принтер. Духовниците са на мнение, че слагането на банкноти до иконите е неприятна прокоба и се пояснява като пренебрежение.

Ключове

Ключовете нямат място в портмонето. Те би трябвало да се сложат в джоба. В противоположен случай техният звън ще изплаши финансовия ви шанс и ще прогони парите от вас.

Чекове, визитки и лист със записани телефонни номера

Подобни движимости само ще прогонят парите от вас.

 фотоси в портмонето

Снимки

Парите би трябвало „ да схванат “, че те са най-важни за вас, по тази причина не ги съпоставяйте с любовта си към обичаните ви хора. Ако носите фотография на обичан човек в портфейла си, доста скоро ще изпитате съществени финансови усложнения.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР