Една от най-важните теми, които засегнахме при представянето на новата

...
Една от най-важните теми, които засегнахме при представянето на новата
Коментари Харесай

Станислав Владимиров: Това, което БСП предлага е обърнато към хората

Една от най-важните тематики, които засегнахме при представянето на новата визия на България, е демографската рецесия и подпомагането на хората с репродуктивни проблеми. Правилното преразпределяне на бюджета е верният метод. Трябва да се начертае приоритет - като преразпределянето на пенсиите. Това съобщи депутатът от Българска социалистическа партия Станислав Владимиров в утринния блок на Българска национална телевизия.

"Виждаме, че не се дава късмет на дребните лекари, а здравният запас се дърпа от един кръг хора. Това, което ние предлагаме е обърнато към хората ", сподели още той.

"Държавата може да е освен регулатор, само че и вложител. През годините 2005-2009 имаше по-голям стопански напредък ", добави Владимиров.

"Все още не сме поканени в чакалнята за еврозоната. Питаме се, нашата стопанска система подготвена ли е за еврозоната ", разяснява депутатът от Българска социалистическа партия.

"Искаме смяна на ръководство на страната. Политическата класа се пробва да кадрува в Министерство на вътрешните работи ", приключи Станислав Владимиров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР