Една от най-уважаваните архитектурни фирми в света иска да направи

...
Една от най-уважаваните архитектурни фирми в света иска да направи
Коментари Харесай

Вижте плана на световноизвестна архитектурна фирма за преустройство на този разрушен транзитен център в Ню Йорк с поправка от $10 милиарда

Една от най-уважаваните архитектурни компании в света желае да направи фейслифт на западен директен център в Ню Йорк на стойност $10 милиарда.

Двойка блестящи илюстрации са пуснати за предложение за реорганизация на автобусния терминал на пристанищната администрация на Мидтаун, като планът е планиран от компанията на спечелилия Прицкер лорд Норман Фостър, Foster + Partners.

Фирмата е известна със постройката на HSBC във финансовия център на Хонг Конг и привлекателната Hearst Tower в Ню Йорк.

Общо 180 от настоящия дизайн, те оферират фасада от матирано стъкло с набраздени елементи, прозорци от пода до тавана и необятен, многоетажен, отворен вътрешен атриум в центъра.

Новата версия на дългогодишния проект за подмяна на 73-годишната конструкция - която е най-натовареният автобусен терминал в света - включва главната постройка от 2,1 милиона квадратни фута с равнище на улицата търговия на дребно и централен основен вход, както и обособена складова и театрална постройка, плюс нови ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР