Една от най-успешните ни състезатели по борба Биляна Дудова ще

...
Една от най-успешните ни състезатели по борба Биляна Дудова ще
Коментари Харесай

Биляна Дудова: Отношението на Федерацията към мен е като към чистачка

Една от най-успешните ни състезатели по битка Биляна Дудова ще пропусне Европейското състезание идната седмица, макар че индикаторите ѝ са по-добри от тези на Тайбе Юсеин. Самата тя даже възропта против решението, определяйки го за персонално отношение към самата нея от страна на националния селекционер Петър Касабов.

„ Заплатата, която получавам от федерацията за предходната година, че съм европейска и международна шампионка, която се чака да взема, тъй като към момента не съм получавала тази година, е колкото заплатата на една чистачка. Това обикновено ли е? “, сподели Дудова, представена от Gong.

Тя напомни историята на съревнованието ѝ с Юсеин, като посочи, че двете са си разменили по една победа. Те трябваше да премерят финално сили на 8 март в Благоевград, само че надпреварата бе отсрочено с 10 дни, след което Тайбе не мина сполучливо кантара и мачът не се състоя. Надпреварата им бе в категория до 62 кг.

Петър Касабов обаче взе решение тази седмица да картотекира Тайбе Юсеин за Европейските финали, което разгневи Биляна Дудова и екипа ѝ.

„ Отношението към мен е подбудено от това, че от години не упражнявам в националния тим. Понеже години наред бях мачкана и подигравана от този треньор, тъй като не съм под негово управление и той не е мой персонален треньор. Това ли заслужавам аз? “, пита риторично още веднъж тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР