Една от най-успешните двойки крадци в магазините в страната беше

...
Една от най-успешните двойки крадци в магазините в страната беше
Коментари Харесай

Момент „Най-плодотворната двойка кражби от магазини“ в Обединеното кралство открадна ликьора Irish Cream от Aldi

Една от най-успешните двойки крадци в магазините в страната беше вкарана в пандиза, откакто при последната им полуда те заграбиха алкохол и преси за коса на стойност стотици паунда от два огромни магазина.

Влюбените Скот Макспадън и Таня Момот - на които към този момент им е неразрешено да влизат дружно в магазини - имат присъди за повече от 60 обири сред тях. Последната им ловкост видя Макспадън, на 39, да се измъкне в клон на Алди, до момента в който приятелката му Момот, на 31, пазеше нащрек извън.

Макспадън взе четири бутилки ликьор Irish Country Cream на стойност £19,96 и се насочи към входа порти, като Момот ги отваря извън, с цел да разреши на колегата си да излезе бързо. Видеозаписи от вътрешността на магазина в Wisbech, Cambridgeshire, демонстрират по какъв начин Макспадън наднича встрани, до момента в който влиза, до момента в който тя се мотае извън и наднича вътре.

След това член на личния състав тича след тях - безрезултатно. На идващия ден двойката влязоха в B&M в близкия Cromwell Retail Park и натовариха торбички...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР