Една от най-успешните българки в OnlyFans стана известна с това,

...
Една от най-успешните българки в OnlyFans стана известна с това,
Коментари Харесай

Само по дупе не става: Tattstoner изуми всички с талант, който не е свързан със секса

Една от най-успешните българки в OnlyFans стана известна с това, че демонстрира тялото си пред всеки, който е подготвен да заплати съответната сума. Става въпрос за рамките на платформата, където против избран месечен абонамент, получавате съответното извънредно наличие. Не това обаче е водещото тук, а нещо напълно друго, което не сме очаквали от Tattstoner.

Виж още: Галена под 40 кг? Певицата тормози всички със слабото си тяло 

Предизвикателната Стефи, както е истинстото ѝ име, реши да покаже на почитателите си в Instagram, че с изключение на фото като горното, умее да свири на пиано. Не е ясно дали мацката е ходила на частни уроци, само че е видно, че умее да свири, въпреки и да си проличава, че скоро не е практикувала.

Виж още: Марго Роби ни връща непосредствено в 20-те години на XX в. и епохата на изгубеното потомство

Стеф свири Für Elise ( " На Елиза " /1810 г./) на Бетовен. Наскоро музиковеди допуснаха, че творбата на Бетовен е отдадена на брачната половинка на съветския император Александър I - Елизавета Алексеевна - международно известна хубавица. Е, този малък подробност едва ли е прочут на Tattstoner, само че пък най-малко сподели на всички, че умее да се показва освен със секс начинанията си.

Виж още: Новодомци! Алекса и Елица от " Игри на волята " купиха първото си жилище, виж го отвътре 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР