Една от най-трудните, но и най-важната задача, е да се

...
Една от най-трудните, но и най-важната задача, е да се
Коментари Харесай

Денков призова депутатите да не отварят Изборния кодекс

Една от най-трудните, само че и най-важната задача, е да се обезпечат почтени избори . Трудно е, тъй като няма доверие в част от политическите процеси, само че посредством вашите дейности можете да върнете доверието в изборите.

Това съобщи някогашният към този момент министър председател акад. Николай Денков на публична гала в Министерски съвет по предаване на властта от постоянната към служебната - в тази ситуация на служебния кабинет на Димитър Главчев.

Денков уточни, че има няколко ясни знака за обезпечаване на почтени предварителни парламентарни избори - дали ще има машини при гласуването, делът на невалидните бюлетини , с цел да може никой да не оспорва резултатите. Той прикани депутатите да не се изкушават от тези оставащи избори  защото би хвърлило сянка върху изборите.

Денков пожела на служебния кабинет да свърши работа, която да е от изгода за хората в България. До последния ден постоянното държавно управление направи всичко допустимо, с цел да работи по управническата стратегия, да извърши всички задания и да обезпечи успокоение във връзка с плавния преход към идващия интервал, сподели Денков.

Той увери, че служебното държавно управление може да разчита постоянно на помощ на към този момент някогашния кабинет " Денков-Габриел ".
 Радев се чуди по какъв начин ще се управлява служебната власт при разпаднало се болшинство
Радев се чуди по какъв начин ще се управлява служебната власт при разпаднало се болшинство

Какъв основен секретар си, в случай че не знаеш с кого влизаш гол в сауната, пита той Живко Коцев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР