Една от най-трудните части на запознанствата не е неловката първа

...
Една от най-трудните части на запознанствата не е неловката първа
Коментари Харесай

Какво да правят различните зодии на първа среща, за да е перфектна

Една от най-трудните елементи на запознанствата не е неловката първа прегръдка или първият диалог, с цел да се разбере какво в действителност да вършим дружно. Можете елементарно да изберете концепция за първата си среща според от зодиакалния знак и това ще ви подсигурява положително превозване.
Овен
Ако сте Овен, ще желаете да покажете своята огнена и занимателна страна, като проведете срещата си по този начин, че подчертава на физическите действия, в които сте съвършени. Ето за какво можете да помислите за вечер в салона за игри или да отидете на боулинг. Вашата половинка несъмнено ще бъде впечатлена от това какъв брой сте огнен, състезателен и страховит.
Телец
Вече знаете, че вечерята ще ви свърши работа. Изберете място, където можете да се насладите на извънредно вкусни ястия. Ако и двамата не желаете да ядете нещо прекомерно тежко, можете да се задоволите с съвременен бар от висок клас. По този метод можете да покажете знанията си за изискани виновност.
Близнаци
Ще желаете да разговаряте безпределно с вашата половинка. Това значи, че за вас е значимо да имате безшумно място, където можете да си шушукате на мира. Пикник в парка ще ви разреши да си говорите, до момента в който сте дейни на открито. Можете също по този начин да изберете безшумно, сладко кафене, където и двамата да споделяте страхотни моменти на чаша кафе.
Рак
Трябва да прегърнете сантименталната си страна и да заведете половинката си на Поетични четения. Не сдържайте страстите си, до момента в който сте на мястото. Нека вашата дама вижда вашата дълбока прочувствена същина, тъй че да разбере кои сте още на първата среща. Мек от вътрешната страна, корав извън.
Лъв
За вас интерактивната пиеса е най-хубавата концепция за първа среща. И двамата ще бъдете част от театралното събитие на вашата среща. През цялата вечер ще можете да споделяте занимателни мемоари в Instagram с вашата дама. Можете също по този начин да изберете караоке вечер, в случай че и двамата сте в въодушевление за пеене.
Дева
Пропуснете всички сълзливи хрумвания за сантиментални срещи и вместо това идете дружно на курса за готвене. Това е един от най-великите способи за превъзмогване на неудобството и несъществените диалози за първи път. Всъщност ще правите практическа активност дружно и това единствено по себе си е толкоз готино! Също по този начин ще можете да видите уменията за готвене на половинката си рано, в случай че въобще погледите ви са ориентирани в бъдещето.
Везни
Вие сте огромна атракция, само че по добър метод. Ще оставите тази атмосфера да изгрее на първата ви среща, която включва вечеря в съвременен ресторант. Вашата идеална среща е, когато вечерята е последвана от бутилки във ВИП секцията. Тя би трябвало да разбере, че сте в действителност сантиментални.
 Неговите секрети страхове за първата среща Неговите секрети страхове за първата среща
Често се случва мъжете да се вършат на стоманени, единствено че те също имат своите скрити страхове. Това важи и когато приказваме за идна п...
Скорпион
Вместо да залагате на елементарен бар със скучна музика, вземете дамата си и я заведете в локалния салса клуб. И какво от това, че някой от вас не знае по какъв начин да танцува? Всичко е обвързвано с дълбоката връзка, която и двамата ще изградите, до момента в който се учите да танцувате дружно, взирайки се очи в очи през цялата нощ.
Стрелец
Вие доста обичате приключенията и няма нищо рисковано и ужасно от това да заведете дамата си в увеселителен парк. И двамата ще крещите на влакчета на ужасите и ще се наслаждавате на захарен памук, до момента в който флиртувате понякога. Може и да е малко детинска тази концепция за среща, само че в случай че ви харесва, имате зелена светлина!
Козирог
 3 зодии, които ще имат съдбоносна среща през февруари 3 зодии, които ще имат съдбоносна среща през февруари
През февруари звездите приготвят изненади за 3 зодии, които ги чакат съдбоносни срещи. Ето кои са те. Дева Много скоро родените под...
Вие сте наясно с бюджета, а който би трябвало да изкарате занимателно на първата си среща, употребявайки промоциите в „ happy hour “. По този метод и двамата можете да обсъдите персоналния и професионалния си живот, до момента в който пиете на ниска цена мартини. Това е печеливша обстановка за вас, защото би трябвало да се вмъкнете в бюджета, когато водите половинката си на изтънчено място за пиянство, с цел да извършите положително първо усещане.
Водолей
Тъй като смятате екипажа си като вашето семейство и се доверявате на тяхното мнение, единствената опция за вас е да поканите половинката си на празненство, проведено от ваш другар. По този метод можете да бъдете в зоната си на комфорт дружно с приятелите си, до момента в който опознавате дамата си по-добре с всеки минал час.
Риби
Обикновено би трябвало да вземете половинката си, с цел да се разхождате в някой музей, защото това въодушевява вашите артистични стремежи и ви дава нещо ужасно за диалог. В края на деня и двамата ще имате някои ваши смешки, които да споделите, до момента в който и двамата отпивате кафе в някое кафене скоро по-късно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР