Една от най-тежките българки стопи 100 кг само за три

...
Една от най-тежките българки стопи 100 кг само за три
Коментари Харесай

235 кг става Ваня заради стрес и COVID-19

Една от най-тежките българки стопи 100 кг единствено за три месеца с ястие, без интервенции и диети. 235-килограмовата Ваня съумява да отслабне и да се върне към деен живот.



" Бях в затвор, в този момент съм свободна ", споделя Ваня Георгиева от Бургас. Когато на 18-годишна възраст високото 170 см и тежащо 70 кг момиче подписва брак, едва ли си е представяло, че ще стане една от най-тежките българки. Заради напрежението в фамилния живот тежестта й става 190 кг, а след боледуване от COVID-19 стига страшните 235 кг.

" Прилагах всички вероятни диети, медикаменти, чайове. Без резултат ", споделя Ваня. Спасението за нея идва, откакто открива заслужилия треньор по битка Иван Гарабитов, който създава своя методика за здравословно намаляване.

" Искам да вдъхна вяра на хората с наднормено тегло, че освобождение има и то е основано от Гарабитов! Да бъда образец за тях, както беше за мен Димчо Тодоров от Първомай. Добре, че той описа в медиите по какъв начин е понижил повече от на половина тежестта си с методиката на Гарабитов - от 276 на 120 кг. Историята му, а и качените в нета тв участия на Гарабитов със основаните от него рекордьори в здравословното намаляване ме насочиха към центъра на лечителя в Пловдив ", споделя 40-годишната жена.
 235-килограмовата Ваня преди лекуването 235-килограмовата Ваня преди лекуването  235-килограмовата Ваня преди лекуването 235-килограмовата Ваня преди лекуването
" Не можех да дремя, а Гарабитов единствено след два сеанса вибротерапия и матрично-ритъмна терапия възвърне положителния ми сън. Бях с инсулинова устойчивост, пиех по 15 хапчета дневно, измежду които и 3 фурантрила, с цел да не арестувам вода. Сега пия единствено 2 сиропа ", показва бургазлийката резултата от методиката.

В момента от 235 Ваня към този момент е 135 кг, със 100 кг по-слаба за три месеца - без интервенции, без диети, храни се постоянно. Пълна е с сила, качва по 5 пъти дневно стълбите до 5-ия етаж, където живее. И защото се занимава с търговия на порти и щори, отваря магазин в Пловдив, с цел да може постоянно да употребява процедурите и да реализира фантазията си - тегло от 70 кг. Като на сватбата си.
 135-килограмовата Ваня след лекуването при Иван Гарабитов 135-килограмовата Ваня след лекуването при Иван Гарабитов

" Всеки миг е златна опция за себенадминаване, в никакъв случай не се предавай ", поучава нейният избавител от пандиза на наднорменото тегло Гарабитов. Методиката на лечителя влияе на клетъчно равнище - посредством масаж с немски апарат за матрично-ритъмна терапия се " прибира " и стяга кожата, а двете питиета, които пие Ваня, разграждат мастните плаки, изхвърлят токсините от организма и " подмладяват " клетките.

Всичко това се случва без йо-йо резултат и провисване на кожата. Какъвто е казусът и с Димчо от Първомай, за който " България Днес " към този момент ви описа.

Мъжът отслабва с рекордните 156 кг с постоянно хранене, откакто пловдивска лекарка му дава два дни живот. От 276 кг 57-годишният Димчо се смъква до 120. Качването на килограми се отключва от стрес и първомаецът става един от най-тежките българи.

Димчо Тодоров е същински международен феномен и рекордьор - за 6 години смъква 156 кг без интервенции, без медикаменти, без диети, като се храни постоянно.

" Похапвам салати, ориз, картофи, супи, сирене, кашкавал, плодове и зеленчуци - споделя диетата си първомаецът. - Движа се с лекост, не нося такава голяма тежест като преди, непрестанно върша разходки, само че нямам километраж за изминатото разстояние ", майтапи се 55-годишният мъж.
 Димчо преди и след лекуването Димчо преди и след лекуването
Димчо е и диабетик. Методиката на неговия избавител му оказва помощ да смъкне и кръвната захар.

Втори живот живее и именитият Иво Папазов-Ибряма.



" Три години бях съвсем обездвижен. Ходех единствено когато бях поддържан от синовете си. Разстоянието, което изминавах по този метод, е от у дома до колата, оттова до сцената, с цел да изсвирвам седнал, и назад у дома. Сега съм като момче, ходя си, веселя се на себе си, че вървя самичък ", показа щастливият музикант.

Час и половина масаж на болните кръст и прасци подвигат от леглото Ибряма. Прави му го дългогодишният треньор по битка и естествен врач Гарабитов, който връща живота и на Димчо.

" И чудото стана - незабавно след лечението се изправих, слязох по стълбите да го изпратя и по-късно се качих назад до 3-ия етаж. Самичък! Без помощта на двамата ми синове, които наложително ме поддържат при вървене ", не крие щастието си Иво Папазов.
 Ибряма също е удовлетворен Ибряма също е удовлетворен


След това музикантът пие специфични сиропи и възстановява кръвното. " А по-късно свирих 2 часа и половина прав на сцената на интернационален джаз фестивал в Германия ", споделя още " кралят на кларинета ", който след всички процедури смъква 12 кг.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР