Една от най-стилните и обаятелни синоптички ще вдига рейтинга на

...
Една от най-стилните и обаятелни синоптички ще вдига рейтинга на
Коментари Харесай

Отчаян ход! Халваджиян спасява затъналия Рачков с най-красив...

Една от най-стилните и обаятелни синоптички ще подвига рейтинга на Рачков   Тази събота в 20:00 ч. по NOVA другарските игри и най-смешните провокации още веднъж ще развеселят феновете. На сцената на следващия ден вечер, подготвени за развлечение, ще се качат Никол Станкулова, Ралица Паскалева, Михаела Маринова, Златка Димитрова, Антоан Петров – Анди, Веселин Плачков, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.  
Певицата Михаела Маринова и артистът Антоан Петров – Анди ще изпитат едно от най-забавните и рискови провокации в шоуто – „ Ти лети, лети! “. Двамата ще би трябвало да мислят бързо рими, а в случай че не съумеят да отговорят в границите на 3 секунди, ще бъдат издигнати високо до прожекторите в студиото. Дали Анди ще се оправи, макар страха си от височини и кой ще бъде по-добър в римите?

Осемте звезди ще загреят с „ Таратанци “, само че този път съревнованието ще бъде сред мъже и дами. Анди ще опита да изясни известна българска сентенция в „ Счупен телефон “, а в края на редицата ще би трябвало Златка да познае кой е изразът. Малко по-късно тя и водещата на Прогнозата за времето на NOVA Никол Станкулова ще се включат в „ Палавата бисквитка “, а върхът на Милко Калайджиев в същата игра ще виси на косъм.
Зрителите на NOVA ще видят и най-новата игра – „ Кой превари “. В нея всички ще застанат един против различен, изпитвайки бързината на мозъка си.

Водещата на „ Игри на волята: България “ – Ралица Паскалева, ще се задържи най-дълго в предизвикването, само че ще успее ли да грабне успеха?



В края на предаването Ралица, Геро, Боби, Веселин и Анди ще влязат в „ Лудата стая “, която тази събота ще се трансформира в най-смешната операционна. Актьорите ще се превъплътят в ролята на цялостен медицински екип, само че всичко това под надолнище от 22,5 градуса.

Кой каква роля ще изиграе в Лудата стая? Кой ще бъде пациент и кой доктор? Коя звезда в коя игра ще се включи? Колко музикални провокации ще има тази седмица? На кого каква писмен знак ще се падне в „ Азбучна терапия “ и ще успее ли да бъде усъвършенстван върхът на Милко Калайджиев в „ Палавата бисквитка “? – разберете тази събота от 20:00 ч. по NOVA в „ С Рачков всичко е допустимо “ дружно с Никол Станкулова, Ралица Паскалева, Михаела Маринова, Златка Димитрова, Антоан Петров – Анди, Веселин Плачков, Герасим Георгиев – Геро и Борислав Захариев.

Следете Фейсбук страницата, формалния Instagram и TikTok профил на „ С Рачков всичко е допустимо “ за настоящи вести.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР