Една от най-старите танцови школи във Варна ще отбележи 25

...
Една от най-старите танцови школи във Варна ще отбележи 25
Коментари Харесай

Танцова школа Електра празнува 25 години.

 Една от най-старите танцови школи във Варна ще означи 25 – тата си годишнина с обилен концерт в Летния спектакъл на Варна на 24.06 – четвъртък.

На сцената ще се качат над 200 девойки, минали през другите обединения на школата през последните 25 години.

Всичко стартира през далечната 1996 г в Младежкия дом, където основателката и главен хореограф на школата Ивелина Тодорова слага началото на първата си групировка. През годините " Електра “ се трансформира с емблема на модерните танци в града, а някои от миналите през школата се осъществят и като професионални танцьори. Спечелените награди, купи и медали от национални и интернационалните надпревари са десетки, а поредната и професионална работа с танцуващите дават своите резултати годишно.

" Танцът е живот “ е мотото на концерта, а Ивелина Тодорова добавя: " Изключително съм щастлива, че ще мога да събера на една сцена толкоз танцуващи сърца. Притеснявам се, че Летният спектакъл няма да ни побере. “

Специални посетители на представлението ще бъдат Силвия Кацарова и Йорданка Христова със лични рецитали, а шегаджиите то " Тутурутка “ са приготвили специфичен привет за красивите девойки.

Началото на концерта е 20.00 ч. Билети към момента могат да бъдат открити в мрежата на Easy Pay или онлайн на EpayGo. Цените са от 18 до 30 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР