Една от най-старите софтуерни войни е тази между различните браузъри.

...
Една от най-старите софтуерни войни е тази между различните браузъри.
Коментари Харесай

Пет трика с Google Chrome, които е добре да знаете

Една от най-старите софтуерни войни е тази сред другите браузъри. Още има разногласия за това кой браузър е най-хубав, само че обстоятелствата приказват сами по себе си. Според данни на Net Applications, браузъра Chrome се употребява от към 56,43% консуматори в международен мащаб.
 
Chrome е извънредно известен браузър и в случай че вие сте от тези, които го употребявате тези препоръки може да са ви потребни. Вижте ги:

1. Плъзнете голям брой табове по едно и също време

Повечето хора са осведомени с опцията да влачат и пускат Chrome табове в прозорците на браузъра, само че можете да извършите доста повече от това. Просто задръжте натиснат клавиша Ctrl и кликнете върху всички табове, които желаете да преместите като един. Ако сте на Mac, задръжте клавиша Command.

2. Отворете инцидентно затворени табове

На всички ни се е случвало да затворим таб по простъпка. За благополучие Chrome дава решение на този проблем. Всичко, което би трябвало да извършите е да натиснете Control-Shift-T (Command-Shift-T за Mac) и Chrome ще възобнови всеки неотдавна затворен таб.

3. Закачете табове

Може да закачате уеб сайтове, които посещавате постоянно, тъй че те постоянно да са отворени, когато имате потребност от тях. Кликнете с десния бутон върху таба и изберете опцията Pin Tab.

4. Бързо затваряне на доста табове

Може бързо да затваряте голям брой табове като кликнете с десния бутон върху някой от тях и по-късно изберете  Close Other Tabs или Close Tabs to the Right.

5. Добавете тематики за въодушевление

Можете гратис да изтеглите тематики от  Chrome магазина, с които да измененията външния тип на браузъра си. Само кликнете върху секцията Theme и по-късно върху Install.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР