Една от най-сочните клюки напоследък, че рапърът Криско се е

...
Една от най-сочните клюки напоследък, че рапърът Криско се е
Коментари Харесай

Водещите клюки: Фенки атакуват Блатечки, Бахаров - с ковид, Криско си е с Цвети

Една от най-сочните злословия в последно време, че рапърът Криско се е разделил с жена си, бе опровергана във вторник вечерта. Това стана по време на българската премиера на кино лентата " Южен вятър 2 - Ускорение ", на която артистът се появи, заловен за ръката на половинката си Цвети. Криско е създател на саундтрака и продуцент на лентата.

По време на цялата гала и прожекцията на кино лентата Криско и жена му бяха компактно един до различен и демонстрираха непосредственост, правейки на пух и прахуляк всички клюки за разкол сред тях.

Певецът се прояви като изтънчен благородник и срещна Цвети с изпълнителя на основната роля в продукцията.

" Това е жена ми Цвети, на която сте обичан артист " - показа половинката си артистът на световноизвестната сръбска звезда Милош Бикович.

" Като почитател на поредицата, режисьора Милош Аврамович и актьорите за мен е чест, че работих с тях. Клипа на песента бих нарекъл " балкански шедьовър ", през смях разгласи Криско.

" Освен доста надарени артисти имате и доста красиви девойки! Надявам се, че отново ще работим и по продължението на лентата с вас ", общително отговори Бикович. Той дойде, облечен целият в черно, в компанията на Миодраг Радонич и Лука Гърбич.

 фотоси: Юлиян САВЧЕВ

Балканският Майкъл Корлеоне, както назовават Милош, извършва основната роля в лентата.

" Мнозина дефинират героя ми като паметен, помни се, въпреки да е антигерой, също като огромните мафиоти. Ролята не беше предизвикателство за мен. Аз служа си с оръжие, карам бързо и нямам проблем да играя неприятни герои, въпреки че не желая да ме свързват единствено с тях ", сподели Бикович, който познаваме у нас със занимателния му персонаж в съветския сериал " Хотел Елеон ".

На аления килим на премиерата да види крайния вид на лентата пристигна и българският секссимвол Асен Блатечки. В нормалното си положително въодушевление и в топформа, той незабавно бе атакуван от пищящи последователки за селфита. Актьорът им изясни, че е от " неприятните " във кино лентата, само че девойките бяха непреклонни: " падали си тъкмо по такива момчета ". За наслада на фенките, Блатечки не отхвърли да се снима с нито една от тях.



Освен него на аления килим дойде Ивайло Захариев, съпроводен от новата си жена Станислава, Маг Маринов, както и пиарката на Слави Трифонов - Венета Харизанова, която също не пропусна да се снима с Блатечки. Мариан Вълев не се появи, а Захари Бахаров се включи с видеообръщение към сътрудниците си, защото е с ковид.

" Добре съм, само че съм под карантина. Надявам се филмът да надмине триумфа на първата част ", сподели екранният наркопласьор в лентата - Кирил.

" Не единствено Захари Бахаров, само че и другите сътрудници от България са доста надарени. В идната серия сигурно ще забележим още български персонажи ", сподели Милош Бикович, който след премиерата остана за афтърпартито.

34-годишният артист не се впечатлява единствено от отрицателните персонажи, а просто желае " да се разгърне ", като най-много пробва да е себе си.

" Естествеността е нещото, което ме направи известен в Русия, и съм извънредно признателен на Никита Михалков, който ме откри за съветското кино. След това станах известен и в този момент да, снимат ме, стопират ме, няма по какъв начин това да не ме радва ", сподели Бикович. Той показа и че също като Криско е продуцент, а пандемията въобще не го тормозила.

" Усъвършенствах се по това време, записах курс по драматургия, също така приготвям докторат. И мога да кажа, че съветският филм " Хотел Елеон " ще има продължение като " Хотел Белград " в сръбска лента ", споделя Бикович.

 
До Бикович (в средата) бе сръбският дипломат Желко Йович (до него)

Веднага след визитата си у нас артистът отлита за Русия, с цел да продължи с останалите си планове. Там го чака и приятелката му - 26-годишната красавица Ивана Малич, която е от Черна гора. Двамата се появиха за първи път на премиерата на първата част на кинолентата " Южен вятър " в Белград, написа
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР