Една от най-смъртоносните субстанции на земята се използва с козметични

...
Една от най-смъртоносните субстанции на земята се използва с козметични
Коментари Харесай

Какво представлява ботоксът за коса

Една от най-смъртоносните вещества на земята се употребява с козметични цели към този момент от няколко десетилетия. Говорим за ботулиновия токсин, по-познат като ботокс - той предизвиква слаба парализа на местата, където се ползва върху кожата, като по този метод " заглажда " бръчките.
 Четката за коса и нуждата да я почистваме постоянно - за здраве и хубост
Защо е значимо да почистваме четката си за коса

Ако не сме се замисляли, време е да го създадем

Ефектът от него е толкоз мигновен, че на пазара се появяват всевъзможни артикули, които разчитат на думата " ботокс " в името си, с цел да се продадат. Нито един от тях обаче не съдържа същинския токсин.

А не щеш ли към този момент има и ботокс за коса, който - познахте, не съдържа ботокс. И с цел да се възползваме от него, изобщо не ни трябват игли. Това в действителност е интензивно подхранваща косъма терапия, след която косата ни наподобява блестяща и витална, като тази на Ариана Гранде от заглавната фотография.
 Снимка 573033

Какво обаче се съдържа в " ботокса за коса "? Отговорът е неусетен: антиоксиданти, хидратиращи масла и уплътняващи съставки, които " запълват " косъма и заглаждат местата, където е накъсан.

Обикновено в последната роля влиза колагенът. Колагеновият протеин е съвършен за уплътняване на косъма, само че няма дълготраен резултат - косата ни наподобява плътна и блестяща до идващото измиване, прецизират от Allure.

В което няма нищо неприятно - " ботоксът за коса " е просто е надълбоко подхранваща терапия, от която е добре да създадем няколко курса, с цел да имаме по-постоянен резултат. Предлага се под формата на маска или ампули и на българския пазар.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР