Една от най-скандалните участнички в Ергенът отново напомни за себе

...
Една от най-скандалните участнички в Ергенът отново напомни за себе
Коментари Харесай

Шок в NOVA: Най-скандалната участничка от Ергенът цъфна в ...

Една от най-скандалните участнички в " Ергенът " още веднъж подсети за себе си от дребния екран

За Михаил Билалов не знаем, само че феновете на " Стани богат " сигурно са се шокирали от появяването на една от най-скандалните и коментирани участнички в риалити формата " Ергенът ".



Става дума за Людмила, която по този начин и не съумя да се пребори за сърцето и вниманието на " най-желания ерген " Виктор Стоянов. Блондинката обаче, бе запомнена с непрекъснатите си мнения за всичко, което се случва в близост, както и с непрестанните си физиономии.

В " Стани богат " тя бе в публиката, с цел да поддържа майка си Деница Костадинова, която направи приемлива игра и в последна сметка си потегли с 2000 лв. от шоуто.

" Тя мечтае за магистратура във военната академия, тъй като обича всичко да е под неин надзор. Определя се за безсмъртна, откакто 17 години е била шеф в международна верига за бързо хранене. В момента работи като управител в столичен медицински център. Омъжила се е още на 17, а щерка й е същинска риалити звезда ", по този начин показа майката на Людмила Билалов.

А към Люди, която седеше в публиката, водещият се обърна с: " Ти си тук с Людмила, която аз помня с израза " Няма логичност ". " Всъщност изразът е " Логика няма ", отвърна го незабавно русокоската, която за изненада на мнозина, се оказа и участник в друго предаване - " Последният печели " по Българска национална телевизия през 2020 година, написа show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР