Една от най-скандалните участнички в Ергенът“ 2 Мони Зенгинер заработва

...
Една от най-скандалните участнички в Ергенът“ 2 Мони Зенгинер заработва
Коментари Харесай

Бутат бакшиши в деколтето на Мони от „Ергенът“

Една от най-скандалните участнички в „ Ергенът “ 2 Мони Зенгинер заработва постоянни бакшиши като танцьорка. Екзотичната кючекиня се изявява най-вече на частни празненства, на които е канена да покаже белиденс уменията си. Официалният й хонорар за присъединяване е 500 лв., само че тя разчита най-вече на великодушни бакшиши, които й дават впечатлени от танците й посетители, написа България Днес.

На няколко клипчета в обществените мрежи се вижда по какъв начин ухажори подават банкноти, а Мони ги прибира в изрязаното си деколте. Не липсват мераци почитателите й непосредствено да поставят пачки в пазвата на брюнетката.

Самата Мони се дефинира като най-хубавата в белиденса у нас. В началото посещавала уроци единствено няколко месеца, които я научили на базовите придвижвания и й дали основата, върху която сама почнала да развива своя личен жанр, отговарящ на музиката в България.

Ето по тази причина тя била толкоз търсена, смята самата Мони. Стилът й не попадал в нито една рубрика на кючека. Тя създавала забавни тълкования .

Мони се споделя в действителност Симона Стоева и още първоначално скандализира публиката, че доста й харесва да я разясняват всякакви лелки на по 30 и 40 години . Пластичните й интервенции също са една от най-коментираната тематика в „ Ергенът “.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР