Една от най-силните жени в риалитито рядко показва слабост, но

...
Една от най-силните жени в риалитито рядко показва слабост, но
Коментари Харесай

Лили още влюбена в мъртвия си съпруг

Една от най-силните дами в риалитито рядко демонстрира уязвимост, само че за минути рухна, припомняйки си тежката загуба. Мъжът й претърпял похищение, само че не съумял да завоюва борбата с рака. „ Влюбването не е нещо кратковременно, което продължава шест месеца и след това изчезва. Аз имах над 20-годишен брак и до последно бях влюбена в моя брачен партньор. За мен любовта е по-силна от живота.

Мога самоуверено да кажа, че аз обичам мъжа ми и в този миг. Това, че го няма физически, не понижава любовта ми и в никакъв случай няма да я понижи “, описа Лили, сведе плещи и се разплака в шепите си.
Реклама
Собственичката на автокъща призна също, че усеща наличието на брачна половинка си и има вяра, че той постоянно е до нея. „ Опитвам се да затулям всички тези мои усеща, тъй като не желая никой да ме съжалява. Това е част от живота, който Господ е приготвил за нас и ние просто прекосяваме през него “, сподели Лили, до момента в който бършеше очите си. В понеделник тя още веднъж ще би трябвало да постави желязната си „ ризница “, тъй като ще се изправи на Арената дружно с футболиста Коко от „ Канатица “. В последния постоянен елиминационен двубой против тях от „ Елбетица “ ще се бият сервитьорът Андрей и студентката по право Линда, която се възвръща от травма, написа Woman.bg.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР