Една от най-сексапилните готвачки - Михаела Кокинова, ще се жени.

...
Една от най-сексапилните готвачки - Михаела Кокинова, ще се жени.
Коментари Харесай

Хубавица от Hells Kitchen ще става булка

Една от най-сексапилните готвачки - Михаела Кокинова, ще се дами. Русата кокона, която бе част от третия сезон на Hell's Kitchen, подвигна щуро моминско празненство.

Купонът за изкусителната русокоска почнало на плажа. Сред най-близките на Михаела са и други две риалити героини от „ Кухнята на пъкъла “. Победителката в третия сезон Веселина Чилева и любимката на феновете от последния - Виктория, са измежду гостите на купона. Шампанско се лее на пакост, а дамите танцуват и се забавляват.

Партито траяло и вечерта, когато мацките се отправили към първокласен ресторант. Там Михаела поставя булчинската рокля, с която ще се врече във честност на избраника си. Купонът траял и в нощно заведение, където същата вечер изява има Азис. Той не пропуснал няколко пъти да поздрави бъдещата младоженка.
Любопитното е, че Кокинова получила привет и от Пиленцата от Монако, с които е доста близка. Боби и Нина изпратили видеопослание към бъдещата младоженка непосредствено от Лазурния бряг.

Красавицата от Hell's kitchen ще се омъжи за обичания си Калоян, с който са дружно от близо 6 години, писа „ България Днес “. Събитието ще бъде след няколко дни в родния ѝ град Поморие. Михаела управлява ресторант в града, а неотдавна върти и плажно заведение.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР