Една от най-продавани български поетеси за последното десетилетие, Мария Лалева,

...
Една от най-продавани български поетеси за последното десетилетие, Мария Лалева,
Коментари Харесай

Мария Лалева скочи срещу Роси Кирилова, ето какъв отговор получи

Една от най-продавани български поетеси за последното десетилетие, Мария Лалева, е измежду известните персони, които не икономисват мнението си по публични въпроси в обществените мрежи. Сред изявленията ѝ във Facebook обаче, една разсъни изключително разпалена полемика. 

В поста си Лалева непосредствено атакува Росица Кирилова, като с безусловно едно изречение ясно демонстрира, че не харесва естрадната певица, както и творчеството ѝ. А думите, които разсъниха толкоз доста и спорни мнения е следната: 

" Каква може да бъде повода по националната телевизия през XXI век да се излъчва концерт на Роси Кирилова??? "  



Поводът за възмущението ѝ бе огромният концерт, който Кирилова изнесе по случай 40 години на сцената. Публикацията разсъни разнопосочни мнения, като някои пазят певицата, а другите с подигравка към нея се причисляват към мнението на поетесата: 

" Нищо персонално,но дали някой,ще ви издава след 40 години? ", " Моля те да ме извиниш, Мария, само че аз одобрявам и твоите книги, и нейните песни! Какво неприятно има в това????? Нима е належащо всички да бъдем еднотипни???????? ", " Истината е, че и аз не я одобрявам..в смисъл, осъзнавам, че беше и е хубава жена, че пее добре и е основала шлагери, само че не одобрявам този благ, херувимски глас, цялостен с добрина и вселенска деликатност, от която ми накъртва като сладкиш с доста сироп или крем ", са единствено дребна част от десетките мнения под обявата.

 

Междувременно брачният партньор на Росица Кирилова отговори на нападките, като съобщи, че не знае коя е Мария Лалева, само че не би желал да влиза в сходни полемики. 

 Мария Лалева

В началото на месеца пък поетесата бе посетител в студиото на Нова телевизия, като съществена тематика беше освен най-новите ѝ достижения в литературата, само че и комплицираните времена, в които живеем през днешния ден. Както и за сложните ѝ моменти в персоналния живот и си спомни за починалия си татко. 

А на въпроса кои са четирите звезди, които би поканила на вечеря, в случай че можеше, тя отговори: Маркес, Джордж Клуни и Чингис Хан. Мария Лалева показа, че би поканила няколко индивида на мястото на четвърти, на които на драго сърце би блъснала пестник, като любимците ѝ за това място са Путин и Байдън. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР