Една от най-прочутите мистерии в съвременната история на Италия -

...
Една от най-прочутите мистерии в съвременната история на Италия -
Коментари Харесай

Мистерията на Италия: Изчезването на малко момиченце може да намери развръзка в Русия

Една от най-прочутите мистерии в актуалната история на Италия - изгубването на дребната Дениз Пипитоне, може да откри в скоро време развръзка и то не къде да е, а в Русия, пишат в. " Кориере каузи сера " и организация АНСА.

Четиригодишната Дениз Пипитоне изчезва безследно на 1 септември 2004 година от италианското градче Мазара дел Вало. За последно детето било забелязано да си играе пред къщата на баба си.

Дениз е плод на извънбрачна връзка на жителката на Мазара дел Вало - Пиера Маджо, с женения фамилен другар Пиеро Пулици. При раждането на Дениз бащинството върху нея признава обаче законният брачен партньор на Пиера - Антонио Пипитоне, който ѝ дава и фамилното си име. Но след изгубването на детето под мощния медиен напън Антонио Пипитоне се развежда с Пиера Маджо и тя продължава сама да търси детето си.

В продължение на 16 години и половина се получават разнообразни сигнали, че дребната Дениз е видяна на няколко места. Дори се прави ДНК разбор на дете в Гърция, само че то не е търсеното момиченце. Има догадка и че Дениз е отвлечена от роми.

В даден миг за отвличането е обвинена тийнейджърката Джесика Пулици, дъщерята от първия брак на биологичния татко на Дениз Пипитоне. Момичето и неговият другар са съдени, като хипотетичният претекст за отвличането е, че Джесика е ревнувала дребната си сестричка. Двойката обаче бе оневинена.

В годината, в която Дениз трябваше да навърши 18 години, майка ѝ най-сетне подписва брак с биологичния татко на момиченцето.

Днес Дениз би трябвало да е над 20 години и необикновеният поврат в изгубването ѝ пристигна от Русия. Сигналът е подаден от зрителка на италианската телевизионна стратегия " Кой го/я е виждал ", предавана по телевизия " РАИ Тре ". Програмата се занимава със случаи на безследно изчезнали италианци.

Зрителката, чието име не се оповестява, се натъкнала на репортаж по съветска телевизия. В него 20-годишна жена от Москва, чието име също не се загатва, разказала, че е била отвлечена като дребна и открита през 2005 година изоставена в поле в Русия. Оттогава младата жена издирвала биологичната си майка и молела за помощ.

Бдителната зрителка незабавно забелязала физическа аналогия сред младата жена от Москва и майката на Дениз Пипитоне и подала сигнал в италианската стратегия " Кой го/я е виждал ". В днешното си издание предаването ще разяснява точно новото развиване на обстановката. Водещата на емисията Федерика Шиарели предизвестява, че историята наподобява прекомерно хубава, с цел да е истина, само че пък си заслужава да бъде разказана.

Майката на Дениз Пипитоне е поискала от външното министерство на Италия подпомагане, с цел да може да пътува до Русия макар рестриктивните мерки поради коронавирусната пандемия. Тя желае да бъде изработен ДНК тест на младата жена от Москва и се надява той да удостовери хипотезата, че това е изчезналата ѝ щерка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР