Една от най-прочутите актриси и певици в Латинска Америка –

...
Една от най-прочутите актриси и певици в Латинска Америка –
Коментари Харесай

Аура иска едновременно с четирима

Една от най-прочутите актриси и певици в Латинска Америка – Аура Кристина Гейтнер, направи изненадващо самопризнание за своите почитатели по време на представянето на най-новата си ария.

В свое изявление Гейтнер разкри, че в последните месеци, с изключение на в областта на музиката, е заинтригувана и от платените платформи със наличие за възрастни от вида на OnlyFans.

Пред мексиканската медия HSB Noticias 55-годишната Гейтнер приказва без задръжки за своите най-големи полови мечти. По думите ѝ най-голямото ѝ предпочитание в тази тенденция е да взе участие в колективен секс с четирима души. Признава, че до момента в никакъв случай не го е правила, само че не изключва такава опция.

В момента се намирам в подобен миг от моя живот, в който не съм длъжна да желая позволение от никого за каквото и да било. Дори не ме интересува какво счита по въпроса синът ми. Не пребивавам за другите, тъй като всичко, което съм направило дотук в живота си, ми е доставяло наслаждение, изясни колумбийската актриса.

В момента Гейтнер е необвързана и най-голямата ѝ обич е 22-годишният ѝ наследник, който неотдавна отпътува да живее в чужбина.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР