Една от най-приятните изненади на 2021, It Takes Two, ще

...
Една от най-приятните изненади на 2021, It Takes Two, ще
Коментари Харесай

It Takes Two ще излезе и на телевизионния екран

Една от най-приятните изненади на 2021, It Takes Two, ще бъде приспособена за телевизия и кино, предава Variety. За тази цел, разработчикът на играта, Hazelight Studios, ще си партнира с Dj2 Entertainment, само че към този момент няма доста детайлности в тази посока. Според осведомени, към сегашния миг, планът не е привързан с съответна мрежа или стрийм платформа, само че за излъчването му се борят няколко компании.

Самият план ще е със сценаристи Пат Кейси и Джош Милър, които стоят зад кино лентата по Sonic the Hedgehog и неговото продължение. И двата кино лентата са поети още веднъж от Dj2 Entertainment. Компанията работи също по този начин по анимирани серии по Tomb Raider за Netflix, а сега работят също по този начин по тв акомодация на Disco Elyzium и филм по Sleeping Dogs.

„Създаването на света и историята в It Takes Two беше нещо толкоз занимателно за мен и целия ни екип. И тъй като играта има тази толкоз мощна история с едни в действителност шантави персонажи и също толкоз щури кооперативни моменти, капацитетът за популярен филм или телевизионно шоу е в действителност огромен“, споделя основателят на играта Джоузеф Фарес.

It Takes Two споделя историята на младата двойка Клоуди и Мей и тяхната дребна щерка Роуз. Нейните родители са пред бракоразвод и когато Роуз един път играе с куклите си, които наподобяват на Клоуд и Мей, една сълзите на Роуз, които падат куклите ги омагьосва и затваря нейните родители в телата на дребните кукли. Заедно те претърпяват голям брой завършения и преодоляват компликации в хода на играта, с цел да съумеят в последна сметка да намерят още веднъж любовта посред им.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР