Една от най-прекрасните ни актриси празнува рожден ден, а десетки

...
Една от най-прекрасните ни актриси празнува рожден ден, а десетки
Коментари Харесай

Десетки честитки и специални пожелания: Прелестната Алекс Сърчаджиева празнува рожден ден

Една от най-прекрасните ни актриси чества рожден ден, а десетки близки и другари насочиха честитките си към нея. Алекс Сърчаджиева отпразнува своя 38 рожден ден, само че тя имаше и втори мотив да чества - финалния епизод на " Откраднат живот ". До чаровната Алекс застанаха нейни приятелки, както и сътрудниците ѝ от сериала " Откраднат живот ". 

Виж още:

Актрисата се включи онлайн във Facebook, с цел да показа с почитателите си мигове от домашното празненство, на което е имало единствено изкушаващи вкусотии, шампанско и балони. Алекс не скри мощната си страст от приятната изненада и наподобява е била в супер въодушевление, заобиколена единствено от най-близките си, като виждаме, че посетител е била Калина Крумова, която преди години бе народен представител от групата на " Атака ".

Куп родни звезди, измежду които Ненчо Балабанов, Стефания Колева и Катето Евро ѝ честитиха в обществените мрежи. " Да си жива и здрава, красавице, положително момиче, чудна майко и превъзходна актрисо ", написа майката на Александър Кадиев.

Сърчаджиева продължи да приема поздравления и за финала на " Откраднат живот ". Сериалът провежда гледане на последния епизод дружно с правилни почитатели, а продуцентът Евтим Милошев сервира на актрисата голям букет, който я трогна. 

Виж още:

През последните години Алекс Сърчаджиева мина през доста компликации в персоналния си живот. Загубата на Иван Ласкин я беляза за цялостен живот, само че актрисата е безапелационна, че продължава напред, тъй като би трябвало да се грижи за своята дъщеричка София. Споменът и любовта остават вечно, само че сегашното е по-важно от всичко останало.

Алекс скоро описа в " На кафе ", че следва премиера на доста забавен моноспектакъл, в който се споделя за самата нея. Представлението, чиято премиера ще е през юни, е премисляно дълго време, напълно основано е от житейските истории на Алекс. Идеята ѝ хрумнала след забавна преживелица, която се разиграла единствено два месеца след гибелта на Иван Ласкин. Неин другар я помолил да опише някаква занимателна история на фирмено събитие и въпреки да била още в печал, Алекс въпреки всичко се съгласила и отишла на уговореното място. Оказало се обаче, че залата е препълнена, а част от искащите да я гледат не съумели да влязат.

" Забелязах, че хората се смеят доста повече на моите истории, в сравнение с комедиите, в които играя. После плачеха на други ", призна Алекс, която разкрила без да желае ентусиазъм за моноспектакъла си.

Виж още:

Изображение: https://www.facebook.com/aleks.search 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР