Една от най-позорните загуби в историята си записа Тотнъм снощи.

...
Една от най-позорните загуби в историята си записа Тотнъм снощи.
Коментари Харесай

Моуриньо: Мачът в Загреб беше на живот и смърт и в момента сме мъртви

Една от най-позорните загуби в историята си записа Тотнъм нощес. " Шпорите " бяха изхвърлени от Динамо Загреб в Лига Европа, макар че пристигнаха на Балканите с задатък от два чисти гола. Най-разочарован след краха бе мениджърът Жозе Моуриньо, който побърза да се извини на почитателите на Тотнъм. Той обаче не пощади своите играчи, които съгласно него са се провалили.

" Домакините оставиха на терена доста пот, сила, кръв, даже сълзи от благополучие. Те бяха доста смирени и отдадени. Трябваше да ги похваля и по тази причина посетих съблекалнята на Динамо. Те го заслужават.

От друга страна, моят тим - дублирам, тимът ми - не изглеждаше по този начин, като че ли играе значим мач. За уважението, което изпитвам към кариерата и работата си, всеки мач е от извънредно значение. Разочарован съм от разликата в отношението на един тим към различен. Съжалявам, че моят тим бе този, който сподели пренебрежение към работата си и не да даде всичко от себе си.

Мога да се извиня единствено на почитателите на Тотнъм. Сигурен съм, че те се усещат по същия метод, както и аз. Мачът в Загреб беше на живот и гибел и сега сме мъртви. Това, което усещам, е доста повече от горест ", съобщи Моуриньо след мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР