Една от най-популярните ултрас организации у нас София-Запад излезе с

...
Една от най-популярните ултрас организации у нас София-Запад излезе с
Коментари Харесай

София-Запад отказа да поеме вината за евентуалното ново наказание на Левски от УЕФА

Една от най-популярните ултрас организации у нас " София-Запад " излезе с публична позиция за абсурда с възможното следващото наказване, което грози Левски. Мнозина упрекнаха точно тази група почитатели, че са разпънали знаме със неразрешен знак по време на гостуването на Ружомберок в Словакия. Ето какво споделят симпатизантите на Левски:
 Промяна в проекта - няма да има видео стена на
Промяна в проекта - няма да има видео стена на " Герена " за мача Левски - Ружомберок

Вижте тук за какво

" Здравейте, левскари,

Отново се постанова да се обръщаме към цялата синя общественост по извънредно противен мотив.

Не можем да гледаме безучастно по какъв начин името ни е подложено на клюки и откровени неистини , по отношение на издигането на знамето със неразрешените знаци в Ружомберок.

Самите ние останахме прелестно сюрпризирани от поддръжката и възхвалите на всички левскари, които се гордееха цяла седмица със отбраната на достойнството на Левски след нападението на момчетата от Краковия и Аякс и се питахме, по кое време някой ще измисли следващия памфлет , с който да изцапа положителните усещания на нашите съидейници! За страдание, той не закъсня.

Драги левскари, за наше голямо страдание пропътувахме пътя до Ружомберок, само че не успяхме да присъстваме на срещата, тъй като нашите момчета не бяха позволени до трибуните, макар съществуването на билети.

Ние от " София Запад " чудесно знаем, че сме отговорни за вчерашното земетресение в Бали, пожара на Пелопонес преди дни. Свикнали сме да сме постоянно " черните " и постоянно " отговорните " , само че не и този път! Не и за това знаме!

" Сините " уважиха Васил Левски

" Времето е в нас и ние сме във времето "

Ние не сме правораздавателен орган, с цел да посочваме виновници , само че ние сме левскари, които повече от всичко желаят да се върнат на стадиона, с цел да поддържат обичания си тим, тъй като в положително и неприятно сме до него , с цел да му оказваме помощ и браним достойнството му, а не с цел да докарваме санкции и закрити порти!

Само Левски!

С почитание към синята общественост и пренебрежение към лъжците! ", пишат ултрасите.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР