Една от най-популярните и бляскави шоупрограми в телевизионния ефир се

...
Една от най-популярните и бляскави шоупрограми в телевизионния ефир се
Коментари Харесай

Вижте кои известни личности влизат в Dancing stars

Една от най-популярните и блестящи шоупрограми в телевизионния ефир се завръща, оповестиха от bTV. Рекламата на шоуто незабавно бе споделена от някогашния участник Атанас Месечков. Той още веднъж ще танцува и този сезон. В момента е на отмора в отдалечен Тайланд. През 2008 година той беше в шоуто с актрисата Виолета Марковска, която през днешния ден седна на коментаторския стол в " Преди обед ". Тя е сигурният втори участник в Dancing Stars.

BBS Studios има лиценза на предаването. То наблюдава известни персони от -различни сфери. Те извършват латиноамерикански танци пред аудитория онлайн. След 15-годишна пауза в шоуто ще забележим персони от света на шоубизнеса, културния и публичния живот на България.  Зрителите на малкия екран и жури ще правят оценка участниците. Победителят ще получи специфична купа.

„ Dancing Stars “ е една от най-новите продукции, които през пролетния сезон ще зарадват феновете на bTV.

Говори се, ч е водеща на шоуто ще е  Зейнеб Маджурова, само че за в този момент тя не е удостоверила новината. Нейните първи близначки София и Василия отпразнуваха първи рожден ден. Тя даде обещание, че сигурно есента ще бъде на екран.

Dancing Stars е основан през 2004 година и бързо се трансформира в международен феномен, който се осъществя в 61 страни по света, измежду които Австралия, Съединени американски щати, Индия, както и в доста европейски страни.

Автор: hotnews.bg

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР