Една от най-популярните форми на хазарт е залагането на спорт,

...
Една от най-популярните форми на хазарт е залагането на спорт,
Коментари Харесай

Спортните залагания – големи печалби и бързи загуби

Една от най-популярните форми на хазарт е залагането на спорт, което употребява пристрастеността на спортните почитатели. Залогът, изработен на съревнование или игра, разрешава на почитателите да потвърдят познанията си за даден спорт или да покажат лоялността си към избран тим или играч. Освен, че предизвикват другарството сред другари, спортните залагания могат да оживят другояче скучни или едностранчиви надпревари, когато системите за хендикап, предлагащи коефициенти и точкови разлики, усилват залога на залагащите в надпреварата.

Къде можете да вършиме законни спортни
залагания?

Въпреки, че законните спортни
залагания са все по-разпространени, има и залагания на спортни надпревари, които са противозаконни и се правят посредством букмейкъри, известни още като букмейкъри (работещи като частни лица или за незаконни организации), и интернет хазартни интервенции (които са законни в някои държави).

В България има
букмейкъри, при които законно и легално можете да ревизирате спортните си познания и надлежно да залагате. Ако сте уверени в преценката и познанията си, можете да се пробвате да спечелите положителни пари от.
Видовете спорт, които ще откриете в Бетано са доста, разнородни и забавни, а вие можете да изберете този, който най-добре познавате като игра. Можете да избирате сред: футбол, баскетбол, тенис, американски футбол, хокей на лед, тенис на маса, хандбал, бокс, смесени бойни изкуства, електронни игри, Формула 1, ски и други
Залозите могат да бъдат също толкоз разнородни. Можете да прогнозирате прецизен резултат, победа, загуба или тъждество за тимовете, на които залагате, можете да прогнозирате и брой голове за футбола, или точки за други типове спорт и още десетки типове
залози, с които можете да се запознаете на уеб страницата на букмейкъра.

Отговорността е значима при спортните
залози

Естествено, най-важното е да залагате отговорно и без непотребен риск, с цел да си спестите огромни загуби и разочарования.
Спортният
хазарт може да бъде непрекъснато печеливш, в случай че залагащите имат отлични знания за спортистите и тимовете, каквито доста спортни почитатели имат вяра (обикновено погрешно), че имат. Разпространението на медийното отразяване на спорта и разнообразието от налични осведомителни услуги дават на залагащите възприятие за надзор и убеденост, което ги предизвиква да залагат. Те не престават да залагат, даже когато губят, обвинявайки за загубите неприятния шанс или неприятните представяния на играчите, треньорите или съдиите.

Спортните
залагания в предишното

В предишното
хазартът е бил най-вече противозаконен, като се изключи конните и кучешките надбягвания и няколко други спорта. Всъщност спортните организации и държавните управления са въвели строги антихазартни политики и закони, с цел да защитят както обществеността, по този начин и легитимността на спортните надпревари. Незаконността на спортния хазарт обаче в никакъв случай не е намалявала известността му и през втората половина на 20-ти век доста страни са търсили способи да разрешат хазарта, като в същото време заобикалят корупцията, която наподобява върви ръка за ръка с него. Групите, подкрепящи хазарта, твърдяха, че легализирането и регулирането са очевидните отговори.
Великобритания легализира
залаганията през 1960 година В Съединените щати разликите сред щатските и федералните закони сътвориха мозайка, в която някои форми на състезателен хазарт бяха законни, а други - не. Спортните залагания се усилиха, откакто през 1983 година федералните налози върху законните залагания бяха понижени. В Германия и доста други страни облагите от лотарии и пунктове за залагания се употребяват за субсидиране на аматьорския спорт.

Въпреки легализирането, свадите, свързани с
хазарта, не престават да преследват света на спорта. През 2002 година стана ясно, че членове на Жокей клуба във Англия са манипулирали надпревари, като са давали неразрешени медикаменти на конете и са споделяли вътрешна информация с комарджии. През 2004 година се твърди, че футболисти в Италия са изкривявали мачове, с цел да оказват помощ на комарджии, залагащи милиони по света. Легалната хазартна промишленост обаче бърза да означи, че множеството кавги са свързани с противозаконни хазартни игри.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР