Една от най-популярната ни родни модели - Александра Богданска се

...
Една от най-популярната ни родни модели - Александра Богданска се
Коментари Харесай

Когато Александра Богданска и Емили Ратайковски са на едно място

Една от най-популярната ни родни модели - Александра Богданска се озова на едно място дружно със световноизвестната си колежка Емили Ратайковски. И то не къде да е, а в Париж. Двете красавици присъстваха на показване на нова козметика на една от най- известните марки артикули за коса Kerastase.
 Александра Богданска разкрива има ли нов мъж в живота ѝ
Има ли нов мъж в живота на Александра Богданска

И още любопитни детайлности за живота на родния модел

За индиректната им среща разкри самата Александра Богданска, която разгласява няколко сторита в личния си профил в Instagram. Освен къси видеа от формалното събитие, родната инфлиенсърка не пропусна да разгласява и няколко фотоси на Емили Ратайковски, която е издебнала да ѝ направи, като не скри възхищението си към своята колежка. 

" Тя е на пет метра от мен, ще припадна от кеф ", даже написа Богданска.
 Снимка 639049

Фенове на някогашната половинка на Даниел Петканов обаче не пропуснаха да отбележат, че Александра по нищо не отстъпва на Емрата. За събитието Алекс бе избрала моден панталон, вид чарлстон, моден корсет- сутиен и елегантно черно сако. Косата й бе пригладена, а гримът обикновен.
 Снимка 639048

Няма по какъв начин да не обърнем внимание, че все по-често  е канена на международни представяния, ревюта и министър председатели. В края на август тя беше част от Филмовия фестивал във Венеция, а за визията си, за която се беше доверила на Pembe Kenan Couturе, по-късно приказва целия свят и даже попадна в ранглиста за най-добре облечените звезди на аления килим на няколко фешън издания.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР