Една от най-опитните волейболистки в състава на Берое (Стара Загора)

...
Една от най-опитните волейболистки в състава на Берое (Стара Загора)
Коментари Харесай

Волейболистка на Берое претърпя успешна интервенция

Една от най-опитните волейболистки в състава на Берое (Стара Загора) Нора Богданова претърпя сполучлива хирургическа намеса във ВМА в София.

" Благодаря на доцент Русинов, моят другар, баскетболният национал Николай Вангелов, фамилията и тима. Скоро ще се върна в игра! ", показа от болничното легло 202-сантиметровата централна блокировачка.

Нора Богданова се контузи минути преди началото на домакинския мач с ЦСКА в спортната зала " Иван Вазов ", като напусна наложително терена. Срещата пък се трансформира в същинска драма за домакините, като старозагорки поведоха с 2:0 на алените, само че отстъпиха на противника с 2:3 гейма.

Десетки другари и съотборнички на Нора писаха в обществените мрежи и се свързаха с нея, с цел да й пожелаят лека рехабилитация и скоро още веднъж да я видят с типичния за нея хъс за игра и себераздаване.

" Благодаря на фамилията ми, на екипа ми и на всичките ми другари, които не ме оставиха и ме поддържаха от самото начало.... И както се споделя - I′ll be back ", писа в обществената мрежа Нора.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР