Една от най-одумваните участнички в Игри на волята Денислава Велкова

...
Една от най-одумваните участнички в Игри на волята Денислава Велкова
Коментари Харесай

Ден след скандалните разкрития Денислава от Игри на волята стана булка

Една от най-одумваните участнички в " Игри на волята " Денислава Велкова стана младоженка.

Или най-малко такава се появи в Инстаграм.

Това стана ден, откакто в жълтите издания излезе обява, която й приписва връзки не с един, а с трима участници от риалити формата.

Вероятно Денислава е решила да опровергае това обвиняване в полигамия и да накара почитателите да считат, че е единствено с един. 

Денислава от " Игри на волята " хвърли в неразбиране почитатели и почитатели в мрежата. Русата хубавица постави булчинска рокля и театралничи като тичипна булка. Още по интереното е, че тя самата подксазва за сегашно такова събитие с думите:  " Бъдеща младоженка... Може би! ", съобщи Телеграф. 

След като се появи цялата в бяло във тип, подготвена за ритуалната зала, дъщерята на Виолета получи голям брой честитки. " Пожелавам ти го, с цел да спрат да те спрягат с всеки ", гласи един от мненията.

Други пък допускат, че младоженецът е някогашният на Емануела - Мартин, както и Иван Рълев. В публичното пространството обаче се върти, че Денислава и Рълев са дружно, а точно за това издаде и дъщерята на Дунев - Никол, която пусна в обществените мрежи фотография, на която двамата се държат за ръце, само че по-късно бързо беше отстранена. Информацията обаче не е доказана от никой от участниците в " Игри на волята ". 

Съвсем неотдавна и някогашният на Денислава - Кристиян Кирилов се изрече за връзката им като съжали за любовната си случка с участничката в Игрите. Познатият като Митака от сериала " София денонощно " заряза законната си брачна половинка - фолкпевицата Джулия и се хвърли в обятията на Денислава. Любовта им, обаче не била дълга, а пред водещата Ива Иванова Кристиян разкри, че съжалява за постъпката си и още не може да си елементарни и да превъзмогне брачната половинка си.
               
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР