Една от най-одумваните светски двойки у нас – футболната легенда

...
Една от най-одумваните светски двойки у нас – футболната легенда
Коментари Харесай

Моделката Полина Спасова в първото си интервю: Да, документите ми за развод с Благой Георгиев са готови!

Една от най-одумваните всемирски двойки у нас – футболната легенда Благой Георгиев и богатата хотелиерска наследница от Велинград – моделката Полина Спасова, захвърлят брачния ярем в най-скоро време. Брюнетката към този момент се съветвала с юристи, които са подготвили изрядни документи за анулиране на брачното удостоверение. Поли, която на 19 април навърши 22 години, е безапелационна, че двама са избързали с подписа си за гражданското.
 

Красавицата твърди, че възгледите им за живота тотално се разминават. Въпреки късия си брак, траял по-малко от година, и скоропостижното му анулиране, тя е безапелационна, че място за обезсърчение няма и е подготвена за последваща връзка, надявайки се, че рано или късно ще срещне огромната обич. Ето какво показа Полина в изявление за „ Уикенд “.

 

- Поли, в действителност ли се развеждате с Благой Георгиев? Според мнозина това е просто рекламен трик от ваша страна.

- Да, правилно е! Развеждаме се! Документите за бракоразвод са подготвени! В най-скоро време ще сме свободни.

- Но каква е действителната причина?

- Доста дълга и комплицирана тематика е съжителството сред двама души, само че мога да кажа единствено едно - бракът не бе това, което чаках. Животът не си го представям по метода, по който Благой искаше да го пребивавам. Не желая да изпадам в детайлности, само че скоро ще приказвам повече по тематиката. Имам какво да кажа...

- Много бързо като че ли стигнахте до автограф, не мислите ли?

- Мисля, че доста избързахме, да. Трябваше да си дадем време и да се опознаем, само че ние се хвърлихме на сляпо. Аз бързо одобрих неговия метод на живот, само че той не съумя да одобри моя. Той просто изчезна. Съжалявам, само че не си представях по този начин нашето семейство.

 

- След развода Благой може ли да има финансови искания към вас?

- Няма какво да вземе от мен, нито аз от него. Нямаме материални искания един към различен.

- Поводът за това изявление е рождения ви ден. Какво си пожелахте?

- Навръх рождения ми ден си пожелах да бъда здрава, да съумея да запазя детското и същинското в мен. И да не се обезверявам, макар компликациите.

- Каква беше миналата година за вас в персонален и в професионален проект? Доволна ли сте?!

- Изминалата година за мен беше тестване, завърших връзки с доста сякаш другари, омъжих се, пътувах, видях много нови неща и претърпях невероятни същински моменти. Годината не ми „ взе ” никой непосредствен за мен, за което съм признателна. В длъжностен проект прекъснах уговорките си като модел, само че стартирам да се фотографирам още веднъж, тъй като фотосесиите са моята пристрастеност, боготворя работата си. В момента се занимавам с моя дребен бизнес – продавам детски облекла. Имам уебсайт, само че и същински магазин, който всеки може да посети и да се убеди в качеството на предлаганите артикули. От скоро започнах да се фотографирам в реклами и се усещам жива като в положителното остаряло време.

- Имате ли паметен рожден ден, за който да ни разкажете?

- Когато бях дребна, нямах самообладание да пристигна този ден, само че някак си с годините нещата се трансформираха. Приятелите понижиха фрапантно, същинските хора към мен се броят на пръсти. Последните ми рождени дни бяха на екзотични дестинации, тъй като избрах да го чествам с най-близките на умерено и топло място.

- Какво е отношението ви към подаръците?

- Като всяка жена обичам подаръците, само че единствено в случай че са изненада. Не обичам да споделям какво да ми купуват. Обичам всеки да го направи от сърце и да ме зарадва по метод, по който е решил. За мен най-големият подарък са фамилията, същинските ми другари и хората, на които мога да разгадавам, да са винаги  до мен.

- Кой е най-хубавият и най-лошият миг в живота ви?

- Най-хубавият миг в живота ми е мигът, в който осъзнах, че аз съм най-важна за себе си и се боря сама във всичко. Смело мога да кажа, че съм доста мощен темперамент и нищо не би могло да ме спре. А за най-трудният миг, въпреки че за моята възраст съм претърпяла много - и заболявания, и раздели... Най-трудно ми е било откакто изгубих моята баба, която ме е отгледала. Винаги на рождения ми ден ми става някак празно, тъй като знам, че има един телефон, който очаквам да звънне, само че не звъни. Все се надявам баба да се обади. Това ми е най-голямата болежка.

- Вярвате ли в любовта или сте от хората, които считат, че тя се случва единствено в изкуството?

- Вярвам в любовта на 100%. Мисля, че хората са пъклен разнообразни. С един в случай че не се е получило, то не би трябвало да се затваряш за различен. Ще пристигна най-голямата ми обич и мощно имам вяра в нея.

 

- Как виждате себе си след 5 години, да речем?

- След 5 години си представям по какъв начин съм развила кариерата в стилния отрасъл. Срещнала съм огромната обич и имам най-малко едно детенце.

- Вярвате ли в предсказанията, хороскопите, ориста?

- Доверявам се, да. Вярвам, че има мощ, която ни води и подсказва. Каквото би трябвало, просто ще се случи.

- Помните ли защо похарчихте първите изкарани персонално от вас пари?

- Първите изкарани от мен пари,  похарчих за първата ми кола. Работя от дребна, от 16-годишна до ден сегашен, не съм серпантина да се трудя. Благодаря на родителите ми, че не са ми давали златната лъжица в устата. Научих се на труд и непримиримост. Борих се сама и се веселя, тъй като индивидът, който съм и характера, който съм построила, е с помощта на мен.

- Кой миг от живота си бихте трансформирала, в случай че имахте опция?

- Има моменти от живота ми, с които не се гордея, само че не скърбя в никакъв случай за нищо. След като по този начин съм постъпила в дадена обстановка, по този начин съм го чувствала и съм вложила частичка от себе си в направеното. Не скърбя за нищо. След всеки неприятен миг, идва прекрасен.

- Как реагирате, когато се сблъскате с хорската злоба?

- Хорската злоба е голяма! Не единствено към мен, само че и по принцип. Ненавиждам злобни хора, аз самата съм доста чиста душа и се пробвам да ги пренебрегвам. Усещам ги. Просто ми дърпат от силата.

- Мечтаете ли и защо?

- Мечтая да срещна индивида, с който ще обиколя света, който ще е моята цитадела и опора, този, който ще ме гледа като най-ценното му камъче. Мечтая за същинската обич - онази лудата, която в никакъв случай няма да изгасне.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР