Една от най-обсъжданите участнички от Фермата Надежда Дочева лъсна в

...
Една от най-обсъжданите участнички от Фермата Надежда Дочева лъсна в
Коментари Харесай

Лъсна грозен скандал с Надя от Фермата и бившия ѝ съпруг

Една от най-обсъжданите участнички от " Фермата " Надежда Дочева лъсна в противен скандал с някогашния си брачен партньор, написа HotNews. 41-годишната варненка, която живее в село Нови хан, се оказа остарял участник в предаването на Нова телевизия " Съдебен спор ".

Сюрпризът ѝ е поднесен от някогашния ѝ брачен партньор Николай Николов, който я укорява, че не разрешава да вижда сина си. Записът е от 2016 година, когато детето е на 10 години, а в репортаж на Жоро Игнатов, Надя отхвърля да е спънка в общуването сред някогашния и детето им.

Николов спретнал " Съдебен спор " на жена си през 2016-а. " Всяка първа и трета събота както е правосъдното съглашение, пристигам до адреса ѝ, само че никой не ми отваря. Звъня на телефона, само че никой не подвига. Нито на нейния, нито на сина ми ", оплаква се Николов. Надежда хем отхвърля да е пречка сред татко и наследник, хем недоволства мощно по адрес на някогашния си.

" Казвал ли ви е, че злоупотребява с алкохола? А знаете ли за какво е развода? Той е по негова виновност, тъй като има проблеми с пиенето. Имам и правосъдно здравно... Детето ми е ставало очевидец на всичките побоища... Той е самоуверен когато пие алкохол, силата му идва тогава ", безапелационна е риалити фурията. В репортажа взе участие и синът им, който споделя пред микрофона на Игнатов: " Не желая да се виждам с него... Липсва ми не доста... Веднъж ми сподели, че щял да умира, само че това не се случи. Само ме разстройва ", споделя детето.

В медийната им препирня излиза наяве също, че Николов плюел върху колата ѝ. Надя като трагична актриса изяснява и на висок глас, че тя не е повода мъжът ѝ да се разболее от рак, като по този метод явно се пробва да измести тематиката от операциите върху сина им.

Вижте целия скандал в епизода на " Съдебен спор " от 2016 година:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР