Една от най-обсъжданите участнички от Фермата Надежда Дочева е била

...
Една от най-обсъжданите участнички от Фермата Надежда Дочева е била
Коментари Харесай

Надя от „Фермата” се карала с мъжа си в „Съдебен спор”

Една от най-обсъжданите участнички от „ Фермата " Надежда Дочева е била героиня в противен медиен скандал с някогашния си брачен партньор. 41-годишната варненка, която живее в село Нови хан, се оказа остарял познайник на предаването „ Съдебен спор ".

Сюрпризът е поднесен от някогашния й брачен партньор Николай Николов, който я укорява, че не разрешава да вижда сина си. Записът е от 2016 година, когато детето е на 10 години, а в репортаж на Жоро Игнатов Надя отхвърля да е спънка в общуването сред някогашния и детето им. „ Всяка първа и трета събота както е правосъдното съглашение, пристигам до адреса й, само че никой не ми отваря. Звъня на телефона, само че никой не подвига. Нито на нейния, нито на сина ми ", жалва се Николов.

Надежда хем отхвърля да е пречка сред татко и наследник, хем почва да кове по адрес на някогашния си. „ Казвал ли ви е, че злоупотребява с алкохола? А знаете ли за какво е развода? Той е по негова виновност, тъй като има проблеми с пиеето. Имам и правосъдно здравно... Детето ми е ставало очевидец на всичките побоища. Той е самоуверен когато пие алкохол, силата му идва тогава ", отсича риалити фурията.

Като същинска трагична актриса, Надя обясява пред камерите, че тя не е повода мъжа й да се разболее от рак, като по този метод явно се пробва да измести тематиката от операциите върху сина им, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР