Една от най-обсъжданите теми след вчерашното шоу на Димитър Рачков

...
Една от най-обсъжданите теми след вчерашното шоу на Димитър Рачков
Коментари Харесай

Вики Георгиева свалила 20 кг. за година

Една от най-обсъжданите тематики след вчерашното шоу на Димитър Рачков е представянето на Виктория Георгиева, която след дни ще пее за България на състезанието „ Евровизия “. И до момента в който част от меломаните харесват песента й като съвременна и младежка, а други подлагат на критика бавното движение и меланхоличното осъществяване, всички са безапелационни, че певицата е претърпяла цялостна смяна. На фрагментите от появяването на Виктория на „ Х Фактор “ преди шест години тя е с 20 кг по-пълна, до момента в който през днешния ден може да се яви умерено на сцената по къси панталонки, видя Hotnews.bg.



„ Специално по тази тематика човек би трябвало доста да се труди и аз от една година съм на режим. Свалих 20 кг с тренировки и вярно хранене, а не с някаква магическа рецепта. Още от втори клас бях с наднормено тегло и ми беше кофти, тъй като доста ме обиждаха в учебно заведение. Даже тогава страняха от мен, единствено тъй като съм малко по-различна от останалите, а те множеството бяха едни солетки, както се споделя. Реших да направя една смяна поради самата себе си, тъй като допреди две години доста постоянно чувах в музикалния бизнес: “Абе, не те желаят на присъединяване, тъй като си малко цялостна и би трябвало да отслабнеш най-малко 10 кг.” Това на моменти ме е сривало, само че открих сили да продължа. “, призна Виктория преди време.



В шоуто на Рачков едни от най-успешните български звезди, представяли България на влиятелния интернационален песенен конкурс „ Евровизия “ се събраха на една сцена за общо осъществяване. Стунджи, Поли Генова, Крисия алегорично изпратиха Виктория Георгиева с музикален микс от песните, с които те са се явили на „ Евровизия “ през годините. Под светлината на прожекторите Виктория показа „ Growing Up Is Getting Old”, a продуцентът на предаването Магърдич Халваджиян пожела триумф на младата певица.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР