Една от най-обсъжданите теми през януари бе казусът с отменената

...
Една от най-обсъжданите теми през януари бе казусът с отменената
Коментари Харесай

Треньорът на Надал: Джокович сам ще погребе кариерата си

Една от най-обсъжданите тематики през януари бе въпросът с анулираната виза на Новак Джокович, който бе депортиран от страната след решение на Федералния съд и лишен от опция да се състезава в Мелбърн за рекорден 21-ви трофей от Шлема. В негово неявяване Рафаел Надал подвигна купата в Мелбърн и се изкачи на върха на класацията за максимален брой извоювани " мейджър " титли, изпреварвайки Джокович и Федерер.

Впоследствие треньорът на Матадора - Карлос Моя, разяснява триумфа на подопечния си в Австралия, а също по този начин акцентира по какъв начин Ноле би могъл да сложи кариерата си в сериозна заплаха, в случай че не вземе решение да се ваксинира.

" Не мисля, че Новак е срещу имунизациите, а по-точно постоянно е защитавал правото на свободен избор, само че в този момент е подложен в доста деликатна обстановка. Победата на Рафа едва ли е трансформирала по какъвто и да е метод позицията му по отношение на имунизациите.

Това, което е ясно обаче, е, че в случай че Джокович не се имунизира, то той ще бъде отвън борбата за великолепие, за която толкоз дълго време се е борил. Мисля, че ще му бъде извънредно мъчно да взе участие в шампионатите от Големия шлем, в случай че няма сложена имунизация. Самият той ще погребе кариерата си, за която е работил толкоз интензивно ", сподели Моя.

Източник: GoTennis.ru

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР