Една от най-обсъжданите теми през месец януари бе казусът с

...
Една от най-обсъжданите теми през месец януари бе казусът с
Коментари Харесай

Любопитно: Една от най-големите авиокомпании се подигра с Джокович

Една от най-обсъжданите тематики през месец януари бе въпросът с отнетата виза на Новак Джокович, който бе депортиран от Австралия след решение на Федералния съд заради липса на ваксина срещу COVID-19. Така Новак бе лишен от опция да отбрани купата си от Australian Open, както и да се състезава в Мелбърн за рекорден 21-ви трофей от Шлема. Още по време на престоя си на континента сърбинът съобщи, че няма да дава публични изказвания преди края на Аустрелиън Оупън, а дълго чаканото изявление с присъединяване на международния номер едно бе излъчено от BBC през вчерашния ден.

В своето първо обществено изказване Джокович разяснява обширно случилото се в Австралия. Освен това, Новак също по този начин съобщи ясно позицията си - той е подготвен да жертва всички титли и върхове, в случай че би трябвало наложително да се имунизира срещу COVID-19. Фурор в обществените мрежи бе провокиран от откровеното изявление на Джокович, като правото му на персонален избор бе почетено от една сериозна част от света, въпреки да не отсъстват и рецензиите по адрес на Новак.

Сериозно внимание притегли написаното от нискотарифната самолетна компания Райънеър. В своя Twitter акаунт те направиха забавно съпоставяне, което сигурно ще им навлече недоволството от страна на феновете на международния номер едно. В отговор на изявлението, гласящо " Аз не съм антиваксър, само че бих жертвал всички трофеи, в случай че съм заставен да се имунизирам ", от Райънеър написаха: " Ние не сме самолетна компания, само че предлагаме полети със аероплан ".

We`re not an airline but we do fly planes
— Ryanair (@Ryanair)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР