Една от най-оборотните и обичани попфолк звезди от 90-те -

...
Една от най-оборотните и обичани попфолк звезди от 90-те -
Коментари Харесай

Обичана попфолк звезда се завръща с хит за COVID-19

Една от най-оборотните и обичани попфолк звезди от 90-те - Цветелина,се завръща под светлините на прожекторите, като е избрала необичайно ентусиазъм за новия си артикул. Тя е употребила за муза COVID-19 и леко се е преориентирала, защото към този момент написа стихове за преборването на пандемията

Цветелина, в чието творчество влиза безконечният шлагер " 100 мерцедеса ", в този момент свети на ново занятие - изпява стиховете за борбата с ковид и ги сплотява в аудио книга, която кръщава " Преходът ".

" Вдъхновена от компликациите, пред които ни изправи пандемията, започнах да пиша послания в стихотворна форма, които дават отговор навръх момента, който претърпяваме. Стиховете са подбудени от контактите ми като арт терапевт и психолог с потърсилите ме за съвет и помощ ", споделя Цветелина.

В продължение на 101 дни поетесата зарежда виртуалното пространство с кураж, вяра, обич и оптимизъм, както самата тя споделя. Посланията са в стихотворна форма, които имат своята поредна, разказвателна история, въвеждаща ни в Новата Земя и Новото Небе, за което езотериците приказват от години.

За пътя на Духа към Душата. ЕдинЕние на Разум и Сърце, което прави човек повсеместен и цялостен с живот. Тези посланията ненадейно и за нея се трансформират в аудио книга с музикален декор на акустична китара. Цветелина извършва стиховете под съпровода на китариста Самуил Гелев.

" Преходът " е първата по рода си книга, в която са обединени стихове за ковид, изпълнявани от фолкпевица и събрани на едно място.

" Аудио книгата е повече от терапия. Тя е мощен енергиен заряд за съзнателен, благополучен ден и живот. Това не е медитация. Посланията имат за цел да ви разсънят за живот в целостта на вашата същинска същина ", споделя Цветелина, която още преди години се отхвърли от попфолка и се насочи към националната музика. След това напълно остави пеенето на втори проект и сега работи като персонален психолог.

Изпълнителката е подготвена да помогне против страха, тревогата и отрицателните прояви, които са подбудени от Коронавирус пандемията.

Ето и част от стиховете в аудио творбата:

" Ти реши по кое време да сложиш точка.

Изворът нравствен няма край.

Времето си реши

и до дъно нещата довърши "...

" Първа стъпка към фантазията.

Води те към цел съзната.

Волята си ти включи.

И задачата до дъно сбъдни "...

" Дай пред себе си поръчка

и труди се като мравка.

Повече от теб отдай.

Виж сполучилия край "...

Впечатлена от гласуващи в чужбина

Цветелина има отношение и към последните парламентарни избори, като е изключително впечатлена от българите, които гласоподаваха в чужбина.

" Поздравявам всички хора, които гласоподаваха на парламентарните избори, изключително българите в чужбина, които се вълнуват от ориста на родината си. Това са същинските спечелили на тези избори. Хора, които зачитат гласа си. Единицата и цялото. Които са дейни както в своя живот, по този начин и в отговорността си за обществото, което построяваме дружно. Благодаря ви, че помните корените си. Блестящ образец за свободна воля ", съобщи прочувствено изпълнителката, написа bgdnes.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР